Šta je novo?

problem sa gf 9800gtx+

.simeon

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Amd 9 9900X Corsair Nautilus 240 Rs
Matična ploča
Asus rog strix X870 F gaming wifi
RAM
32 GB 6000 36 BEAST
GPU
XFX Mercury Amd Radeon Rx 7900 XTX MagAir Gaming 24 Gb
Storage
Samsung 990 Evo
PSU
Nzxt C1000
Kućište
Lian Li 216
Monitor
Samsung Qled 49
Miš & tastatura
Keychron k8p J1 G 502 Hero
Problem je sledeci

kada pocnem da igram asasins kreda ,odma na pocetku igre kada sam u onoj pecini i kad ubijam onoga starca masina mi odma zakuca i ovo se pojavi moram svaki put na dugme da restartujem masinu nista ne pomaze samo dugme ,ne mogu normalno da izadjem iz igre nego moram dugme da pritisnem renstalirao drajvere instalirao i sve isto ,to mise evo sad pocelo desavati ,ranije nikad sto bas na crnoga asasinsa kreda sto kad on nije toliko zahtijevan kad ova moja masina moze na visoko da se igra - pozdrav i fala unaprijed na odgovoru :wave:

Prilozi

• P1010415.JPG
    P1010415.JPG
    78.5 KB · Pregleda: 70
Jes' probao da reinstaliras drajver? I dali se ovo desava i u drugim igrama?
Ako nece sa reinstalom driver-a, vidi da se grafa ne pregreva, mada bi bilo cudno da bas toliko odlepi samo zato sto se pregreva.
Aj probaj to, pa javi. Pozz

da uradio sam to sa reinstalacijom drajvera i ista prica,na isto mjesto puca, karta se nije klokovala posto ja to ni ne znam jedino preko rive sam povecao vent da radi malo brze (ranije nijesam vodio racuna oce li se grijati ili nece) ,ranije se grijala dok nijesam poveco broj obrtaja venta ali je cerala igrice bez problema samo ova me zeza original igrica reko da nije do igrice pa sam uzeo jos jednu i ista stvar dvije iste igre i dva ista problema samo mi se desavau ovu igru asasin kreda

pred prosli put zablokira jedan put su iskocile pantalone vidi se preko citavog ekrana i patike reko ljudi sta je ovo svasta jeli ovo igra i li modna revija

Poslednja izmena:
To je do drivera, probaj neke starije.

Vrh Dno