Shobe
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.09.2005
- Poena
- 630
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-12400 & Be Quiet Shadow Rock 3
- Matična ploča
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI DDR4
- RAM
- Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz
- GPU
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- Storage
- Kingston KC3000 NVMe 512GB + 2TB, Lexar NM790 2TB, Samsung 870 EVO 2TB, HDD Toshiba 3TB
- Zvuk
- Logitech Z533, JBL Tune 570 BT
- PSU
- Be Quiet Straight Power 11 850W Platinum
- Kućište
- Be Quiet Pure Base 500 FX
- Monitor
- Lenovo L27q-30
- Miš & tastatura
- Logitech M650L & Logitech MX Keys
- Mobilni telefon
- iPhone 17 256GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Danas sam pazario Leadekov GeForce A6600TD128, medjutim, vec pri samoj instalciji sam imao problema.Naime, Windows nije prvo mogao da detektuje "na pravi nacin" karticu, tako da sam manualno instalirao drajvere sa cd-a.
Mada i u uputstvu pise da je ovakav vid intalacije pozeljan...
E sad, ono sto mene muci je sto se u svakoj igri koju sam probao, stvaraju se razne (bele) share?! Mislim da sam o ovome vec negde citao na ovom forumu, ali sad ne mogu da nadjem, pa ako vam nije tesko da date jos jednom objasnjenje i lek za to...
Jos nesto, pored problema sa instalacijom display adaptera, bilo je i problema sa instalaciom PCI busa, kojeg sam potom intalirao sa ploce ponovo..Da li i ovo (PCI bus) treba da se instalira sa cda graficke ili ploce?
Ploca mi je GA-7N400-L nForce2...
Hvala...
Mada i u uputstvu pise da je ovakav vid intalacije pozeljan...
E sad, ono sto mene muci je sto se u svakoj igri koju sam probao, stvaraju se razne (bele) share?! Mislim da sam o ovome vec negde citao na ovom forumu, ali sad ne mogu da nadjem, pa ako vam nije tesko da date jos jednom objasnjenje i lek za to...
Jos nesto, pored problema sa instalacijom display adaptera, bilo je i problema sa instalaciom PCI busa, kojeg sam potom intalirao sa ploce ponovo..Da li i ovo (PCI bus) treba da se instalira sa cda graficke ili ploce?
Ploca mi je GA-7N400-L nForce2...
Hvala...