Šta je novo?

problem sa Gericom tv tuner usb 2.0

zlig0r

Slavan
Učlanjen(a)
29.10.2008
Poena
319
ljudi, imam problem!
prijatelj mi dao tuner "gericom tv tuner usb 2.0", ali nema za nju disk sa softverom i drajverima!
pretrazio sam ceo net i ne mogu da ih nadjem! da li neko ima uopshte taj tuner? da mi posalje na mail zip...
bio bih mu veoma zahvalan..

na zadnjoj strani pishe model: LR505

a izgleda ovako:
slika-USB-2-0-GERICOM-TV-TUNER-250544x400.jpg

slika-Gericom-USB-TV-fm-kartica-od-10-din--342327x400.jpg

Pozdrav prijatelju,

jesi li se snasao za drajvere? ako nisi, posalji mi mail pa cu ti poslati sta ti treba.
pozz

VELIKO HVALA Alex82, to je to, problem reshen!

Drago mi je da sam ti bio od pomoci ;-)

Svako dobro:)

Odakle skinuti najnoviju verziju programa za ovu TV karticu ?
Kako sam video na originalnom CD-u verzija je 1.0 napravljena jos 2004-te god.
Da li je neko probao neki univerzalni program za TV kartice i koji mi preporucujete za ovu karticu ?

Poslednja izmena:
zlig0r@ nabavio sam ti originalni disk za tuner.Kad ga budem uploadovao na rapid postavljam link. Verzija drajvera je 1.9 iz 2005 godine

Poslednja izmena:
Mene muci ista muka.Jel moze neko da mi pomogne da nadjem driver.Inace imam windows 7

uf

Drugari, može li neko da pomogne?
Imam problem da dodjem do drivera za pomenutu TV-karticu (za XP). :(
Ako nije problem da se uploaduje...

ja sam uppravo stavio da se dize na sendspace rar, 100mb pa kachim ovde link...

Ok, hvala zligore. Svaka čast. cheers
Sa´ću da ga probam

TV kartica gericom

Ljudi imam problem sa ovom TV karticom, instalirao sam je na 3 racunara a samo na jednom radi. Kada je iskljucim i ponovo ukljucim nece iz prve da radi, ne mogu ni da je iskljucim lako vec da gasim racunar mada i to tesko jer ga kartica blokira. Posle vise pokusaja proradi i tako stalno. Ako neko moze neka mi pomogne.

:/

Caos ljudi,
Imam isti problem. Nikako ne mogu da osposobim karticu na win7, pomagajte!

ja tav program nemogu da pokrenem na mom laptopu neznam zasto neizbacuje ni jedan error a sam driver se nemoze skidati sa tog sajta koliko znam

Vrh Dno