Abaddon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.06.2009
- Poena
- 320
Jos dok sam imao starije napajanje od 400W kad god sam palio komp govorio mi da nema dovoljno struje i da je smanjila performanse da bi mogla da radi, ajd pripisivao sam to jeftinom napajanju koje sam uzeo. U linux-u nece ni da startuje komp jer navodno nema dovoljno struje, tako da sam otiso juce i kupio LC POWER Silent Giant LC6550GP2 od 550W, ali danas gledam i opet se pojavi poruka da nema dovoljno struje ... znaci WTF?
Ostalo sto imam na kompu je procesor intel celeron od 2,4 GHz, 1GB ram, HDD Maxtor od 80Gb, znaci trebalo bi savrseno da radi napajanje sa ovim ...
Jos jedna stvar, dok sam imao staro napajanje windows se nenormalno sporo ucitavao dok sam ga palio, znaci treba mu nekoliko minuta da se loaduje al' sam i to prepisao nekako napajanju, ali i sa ovim novim napajanjem imam isti problem! 🙁 malo brze se ucitava ali opet traje bar 2 minuta ...
help pls :crash:
Ostalo sto imam na kompu je procesor intel celeron od 2,4 GHz, 1GB ram, HDD Maxtor od 80Gb, znaci trebalo bi savrseno da radi napajanje sa ovim ...
Jos jedna stvar, dok sam imao staro napajanje windows se nenormalno sporo ucitavao dok sam ga palio, znaci treba mu nekoliko minuta da se loaduje al' sam i to prepisao nekako napajanju, ali i sa ovim novim napajanjem imam isti problem! 🙁 malo brze se ucitava ali opet traje bar 2 minuta ...
help pls :crash: