Šta je novo?

Problem sa GeForce 7600 GS

Abaddon

Slavan
Učlanjen(a)
11.06.2009
Poena
320
Jos dok sam imao starije napajanje od 400W kad god sam palio komp govorio mi da nema dovoljno struje i da je smanjila performanse da bi mogla da radi, ajd pripisivao sam to jeftinom napajanju koje sam uzeo. U linux-u nece ni da startuje komp jer navodno nema dovoljno struje, tako da sam otiso juce i kupio LC POWER Silent Giant LC6550GP2 od 550W, ali danas gledam i opet se pojavi poruka da nema dovoljno struje ... znaci WTF?

Ostalo sto imam na kompu je procesor intel celeron od 2,4 GHz, 1GB ram, HDD Maxtor od 80Gb, znaci trebalo bi savrseno da radi napajanje sa ovim ...

Jos jedna stvar, dok sam imao staro napajanje windows se nenormalno sporo ucitavao dok sam ga palio, znaci treba mu nekoliko minuta da se loaduje al' sam i to prepisao nekako napajanju, ali i sa ovim novim napajanjem imam isti problem! 🙁 malo brze se ucitava ali opet traje bar 2 minuta ...

help pls :crash:

Probaj da odradis (instaliras) svez Linux.

Meni (kad mi se otkacio kabl) nije radio dvd rezac i zbog toga mi je startovo win 5 min otprilike, mozda i duze.
Proveri dvd rezac...
A to sto ti trazi struju graficka ne znam 🙂

Probaj da odradis (instaliras) svez Linux.
Jesam nekoliko puta :wall: Ceo sistem mi radi nekako usporeno, sad sam na Windowsu ... mislim da je problem u samoj grafickoj kartici, verovatno cu morati da uzmem novu 🙁

Meni (kad mi se otkacio kabl) nije radio dvd rezac i zbog toga mi je startovo win 5 min otprilike, mozda i duze.
Proveri dvd rezac...
A to sto ti trazi struju graficka ne znam 🙂
Nije do rezaca 😛

A da nisi slučajno zaboravio da prikačiš grafičku na napajanje? Meni je sličnu poruku izbacio kada sam sastavljao svoj komp i zaboravio to da uradim. U pitanju je ASUS-ova GF7600GS na AGP i isto napajanje od 400W.

evo ti pa istestiraj sve po malo... 2d,3d,rame....trial testira 15 min ali ako je neispravno pokazace...
http://www.passmark.com/products/bit.htm
javi da li ti je nasao nesto
Ok, probacu
A da nisi slučajno zaboravio da prikačiš grafičku na napajanje? Meni je sličnu poruku izbacio kada sam sastavljao svoj komp i zaboravio to da uradim. U pitanju je ASUS-ova GF7600GS na AGP i isto napajanje od 400W.
Proverio sam 100 puta sa oba napajanja, opet isto :smash:

Btw, a sta bi moglo da je uzrok tome sto se Windows j****** dugo ucitava? znaci jedno 2-3 minuta je onaj load screen i onda posle toga se pojavi black screen skroz (WTF?) i stoji tako jos jedno 2-3 minuta i tek onda se ucita?

Hard isto moze da bude.....mogu i rami ako zabode skroz...najbolje sa onim programom pokrenes sve testove....pa vidis da li ce da prijavi neki error. Ako ne prijavi onda dalje pitaj 🙂

Hmm, mislim da je racunar upravo dotakao dno, kada sam ga restartovao poceo je da pisti i nema slike nego samo black screen .... izgleda da ce morati da ide u servis kad skupim pare 🙁 ****m ti zivot :wall:

Pa uzmi od nekog drugara komponentu po komponentu pa probaj. Videces sta ti je neispravno pa kupis novo/polovno. A kako je poceo da pisti? Mozda je i procesor otisao.... mada sve je to nagadjanje....

Ubi me ako znam zasto je pocelo da pisti 😛 znaci normalno je radio i skinuo sam nesto sto je zahtevalo da se restartuje komp i onda kad se restartovao samo je stajao black screen i pisti ko nenormalan, znaci odjednom iz vedra neba, mozda je rekao "fuck this" i otiso u pakao 😀

To može da bude svašta. Nema pravila. Proveri da li memorija dobro naleže, može da bude procesor, ploča, grafička...

Nazad
Vrh Dno