Šta je novo?

Problem sa gasenjem aplikacija

NijeDule

Zapažen
Učlanjen(a)
20.07.2024
Poena
4
Nosio sam kompjuter u servis i majstor mi je ubacio konfiguraciju:
I5 4440
16gb rama
Gtx 1060 6gb
Napajanje lc power 500w
Prvo je bio problem blue screen of death,to se desavalo kad opteretim win ulaskom u nekoliko programa/aplikacija.Nekako sam update win i to se vise ne desava.Sad je nastao problem kad upalim Chrome i radi neko vreme on se sam od sebe ugasi.Pre update wina je to isto bilo ali sada je idalje.Da li mi moze neko pomoci da resim ovaj problem posto se prvi put susrecem sa time...

Pa vrati "majstoru" koji ti je prodao neka on nadje sta je problem i resi ga.

Pa vrati "majstoru" koji ti je prodao neka on nadje sta je problem i resi problem
Pred njim sam ispao budala jer sam mu odneo i testirao pred mene i sve je radilo.Kad sam dosao kuci opet je izbacivalo iz Chrome ali nije pokazivalo blue screen od updatea.Skinuo sam Brave i kobojagi ne izbacuje.Videcu za dalje..

Jos samo kada bi postojao nacin da proveris koje su se greske desile u Windowsu u prethodnom periodu. Zato napisah "majstor".

Jos samo kada bi postojao nacin da proveris koje su se greske desile u Windowsu u prethodnom periodu. Zato napisah "majstor".
Ponovo se javlja blue screen,pc se sam resetuje i sam sve radi,skidam cs steam se sam iskljuci.Imam i slike od blue screena pa ako neko zna neka pogleda.
20241003_225223.jpg
20241003_224801.jpg

Da sam prinudjen sada da kazem sta je problem rekao bih da je memorija, ali definitivno mora detaljno da se testira posto moze biti u pitanju i hardver i softver.

Ukoliko zelis sam da se zezas sa time skini Strelec, podigni sa butabilnog fles drajva i testiraj odatle da iskljucis tu krpljenu windows instalaciju kao moguci uzrok problema.

Nazad
Vrh Dno