Šta je novo?

problem sa gameloft igrama

dejanpb

Cenjen
Učlanjen(a)
07.09.2012
Poena
159
pozdrav svima, možda ovakva ili slična tema već postoji ali trenutno nemam vremena da tražim, pa se unapred izvinjavam. Naime, komšiji koji poseduje Samsung Galaxy S2, sam skinuo par gameloft igrica preko pirate i on je nekoliko njih instalirao i bilo je sve ok. Ali sad mu je nastao problem, da mu sve kako on kaže, u šta sam se ja i lično uverio, na iggrici Splinter cell, nakon što započne sa igranjem, igrica zablokira, ekran pocrni i pojavi se ikonica za prinudno zatvaranje. Pokušano i igranje bez konekcije sa netom, ali ista stvar, sta bi moglo biti?

Problem je sto su krekovane igre i nece raditi na svakom uredjaju.

da tražimo na netu neku drugu krekovanu, dok neubodemo neku bez problema ili ...............

Probaj da trazis za gs2,veca je verovatnoca da ce raditi,mada nista ne garantuje da hoce.

Bas za sgs2 sam i skinuo, pa me cudi, jer igra normalno krene, sve ok i najednom blokira, ranije se na mojim telefonima desavalo da nevalja rezolucija, da nece da pokrene download data za instaliranu igricu, da odmah po pokretanju igre ista se samo ugasi, ili da koristim chainfiree, ali ovo ne, u svakom slucaju trazicu odgovarajucu dok neubodem normalnu.

Vrh Dno