Šta je novo?

Problem sa Gainward 7600GS AGP 256MB

ElemenT

Slavan
Učlanjen(a)
04.02.2006
Poena
301
Dobio sam ovu grafičku i kad sam stavio u računar upalio se i počeo mi Win7 automatski da instalira driver. Kad je završio tražio da restartujem što sam uradio i posle nije hteo da podigne sistem nego mi izbacio blue screen što ne stignem da pročitam jer mi se restartuje računar i tako u krug.
Jel može ovo da se sredi?
Hvala

Dobio sam ovu grafičku i kad sam stavio u računar upalio se i počeo mi Win7 automatski da instalira driver. Kad je završio tražio da restartujem što sam uradio i posle nije hteo da podigne sistem nego mi izbacio blue screen što ne stignem da pročitam jer mi se restartuje računar i tako u krug.
Jel može ovo da se sredi?
Hvala

Pa win7 i nije bas za tu grafiku,a i ostatak sistema,cim imas agp slot kontam da nemas neku zver..probaj win xp da mu stavis...

^ hmm.. pre sam imao 6600GT koji mi takođe radio sa Win7 normalno ali posle crkla grafička.
Trenutno imam Radeon 9250 i takođe radi sve lepo sa Win7.
Nemam neku zver to je tačno ali ja mislim da je solidna mašina:

AMD Athlon64 3400+
I imam 2GB DDR1

Radi ta grafa "ladno" na W7.

Btw, probaj da reinstaliras sistem. Ako je AGP, mozda ima i dodatno napajanje. Da li si prikljucio to?

Ma moze ta kartica na win7,nego je win7 zahtevan za njegov sistem,mada vidim da ima 2gb rama,a to je dosta..ta graficka ima dodatno napajanje sigurno...jesi imao nvida drajvere pre nego sto si stavio ovu,jesi ih obrisao..kontam da ti se mozda mesaju drajveri...

Uninstalirao što je bio Win7 stavio pa sam stavio što sam skinuo sa Nvidia sajta a rekacija grafičke posle restarta je bila da posle win7 logo-a ostane crna slika i ne ide dalje, nema restart nema ništa.
Inače jesam priključio napajanje na grafičku.
Popodne ću staviti ponovo win pa javim rezultat
Hvala na savetima i pomoći.

Predpostavljam da si joj skinuo hladnjak, zamenio pastu, ocistio lopatice ventilatora (ako ima aktivno hladjenje), kanuo kap ulja u ulezistenje osovine...? Ako nisi, onda to uradi kao prvo.
Ako ovo ne pomogne i ako si potpuno siguran da si instalirao pravi drajver i ako je Win frisko instaliran i lepo radi sa nekom drugom grafickom, onda je graficka pokvarena. Steta, jedna od najboljih grafickih za AGP slot, vredelo bi se oko nje potruditi. Treba je pekuglati pa ce opet raditi kao nova.
Pozdrav!

Predpostavljam da si joj skinuo hladnjak, zamenio pastu, ocistio lopatice ventilatora (ako ima aktivno hladjenje), kanuo kap ulja u ulezistenje osovine...? Ako nisi, onda to uradi kao prvo.
Ako ovo ne pomogne i ako si potpuno siguran da si instalirao pravi drajver i ako je Win frisko instaliran i lepo radi sa nekom drugom grafickom, onda je graficka pokvarena. Steta, jedna od najboljih grafickih za AGP slot, vredelo bi se oko nje potruditi. Treba je pekuglati pa ce opet raditi kao nova.
Pozdrav!

+1

Vrh Dno