Šta je novo?

Problem sa FPS-om

nezdrav

Cenjen
Učlanjen(a)
25.05.2011
Poena
154
Nedavno sam kupio novu graficku ATI Radeon 5850 HD,sve je funkcionisalo normalno al u poslednje vreme FPS pocinje da pada. U CS 1.6 cim se priblizim vecoj grupi padne na 80-70 sto ne bi smelo ni u najludjim snovima da se desi,a pocelo je to da radi i u WOT-u (World of Tanks). Catalyst Control Center je stavljen na default. Jel zna mozda neko sta bi mogo da bude problem? Cak sam i uradio Defragment svih particija misleci da je poceo da koci jer nije radjeno 5-6 meseci...

za wot me uopste ne cudi.a za cs 1.6 procesor igra veeeliku ulogu.

Brate pa sta fali 70FPS, pa nije valjda neigrivo?:) Nema potrebe da se oko toga uzbudjujes...
Mada ako ti i OS ima vec toliko godina staza valjalo bi da ga reinstaliras, ako ti to bas smeta to, jer je moguce i da je to problem...

msm da niej rpoblem u 70 fps, nego u toem sto je pao na 70..
ko sto rece covek, kolko je mator os ?

Zar je bitno :S

Iskljuci power play (digni ili spusti klok za jedan podeok)

Za CS FPS mora da bude 100 jer se oseca na misu kako zaostaje kad se okrecete,a i rezolucija je 800x600 mora da bude 100 tu nema rasprave :S na 1640x1050 je vuko 150 FPS kad bacim 5 smukova i udjem u njih,sad nece :/

Reinstalacija i sve boljke odlaze k`o rukom odnesene...:)

slazem se sa kolegama, REINSTALACIJA :)

Mozda je problem u neoptimizovanom serveru. Na retail WoW-u moj 5770 na 2 22" monitora u Eyefinity u vreme WOTLK-a je u Dalaranu imao 40-60fps na retail serverima, dok je na nekom privatnom shto je moj brat igrao jedva vuko 20fps, stim shto je populacija na retail veca. Mozda je ovde slichna situacija da nezdrav igra na non steam serverima koji nisu bash najsrecnije sastavljeni. Shto se tiche promene u osecaju misha, ukljuchi VSYNC. Tada ce ti biti zakljuchano na 60.

Za cs jeste cudno ali za wot nije...ja imam 6950/6970 pa zna da dodje do 50...kao sto kazu drugari...reinstalacija sistema :)

Nazad
Vrh Dno