milanj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.08.2005
- Poena
- 319
Kada povezem plocu uglavnom se ne ukljuci, e sad ponekad se ukljuci ali je toliko sporo da nikad nisam dosao do podizanja sistema. Naime kada se ukljuci pojavi se onaj logo winfast-a i onda cekam, cekam, pa onda krene inicijalizacija hardvera, diskova i ostalog i stane (bar sam ja tako mislio), monitor je ukljucen ali je crno na monitoru, zanci daje signal ali je zaglavljeno na crnom ekranu. Probao sam da udjem u bios i uspem ali je toliko sporo da sam zakljucio da verovatno ona i dalje radi nesto i kada je crn ekran ali je to bilo sporo pa nisam sacekao da prodje dalje. A u biosu se desava da kada prelazim sa jedne opcije na drugu cekam po par sekundi, kao i kada ulazim u opcije. Znaci bukvalno je sve usporeno odmah na pocetku pa i u biosu. Sta moze da bude razlog ovakvog ponasanja ploce, da nece da se ukljuci uopste ne bih razbijao glavu i zezao se ali ovakvo nesto nisam jos video pa me bas zanima sta moze da bude. Inace probao sam reset biosa, vadjenje baterije, drugi procesor, drugu memoriju, graficku kartu kao i integrisanu grafiku, napajanje, uvek se isto ponasa.