Šta je novo?

Problem sa folderom???

• Začetnik teme Začetnik teme dooksy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa da, to je ono neverovatno, sve sam probao i opet isto.....elem, poceo sam da koristim total commander i preko njega lepo redi. Palo mi je na pamet da da izvucem fajlove na drugo mesto ali da ponovo napravim strukturu foldera ali za tako nesto cekam drugi hard (interni ili eksterni) pa cu da probam 😀

Ajd probaj da obrisises sve Thumbs.db fajlove u tom folderu. Najlakse ti je da u commanderu udjes u glavni folder, pritisnes ctrl+B, poredjas po ekstenziji i unistis ih. Moj drug je imao slican problem i ovako smo ga resili.

Ajd probaj da obrisises sve Thumbs.db fajlove u tom folderu. Najlakse ti je da u commanderu udjes u glavni folder, pritisnes ctrl+B, poredjas po ekstenziji i unistis ih. Moj drug je imao slican problem i ovako smo ga resili.

Evo sad gledao, nema ni jednog jedinog Thumbs.db fajla u folderu sa muzikom, zar on nije cache fajl koji se nalazi u folderima gde su slike i filmovi, kako bi obezbedili brzi pristup fajlovima 🙂

Pa da, al racunam da imas omote od albuma po folderima 😀 . A jel ima razlike ako podesis prikaz na details ili tako nesto. Ako nista drugo, iskopiraj kad stigne novi hard samo mp3 na novu lokaciju, deo po deo, pa ces verovatno naleteti na problematicni folder ( ili foldere) Imaces barem zanimaciju :d

Nemam omote po folderima, drzim ih na drugoj lokaciji ali nema nesto mnogo omota. U principu kako god da stavim prikaz on zeza tj kao normalno radi dok mu ne promenim prikaz... Ovo sam provalio u medjuvremenu: Instaliram win po def je tiles, kao radi ok, prebacim ga na list, details, icons (svejedno na sta) tu krece problem i to tako dok ne reinstaliram win (mada ponekad i posle reinstalacije pravi problem) Nikad u zivotu nisam vise puta reinstalirao win nego sada (da bih provalio kako se zakucava)
Sto se tice drugog hdd sutra mi stize pa polako.... Iskreno verujem da tu negde lezi problem

Danas uzeo od drugara Maxtor od 120 GB, instalirao win, drajvere prebacio sve fodere zajedno (na D: particiju) i nema nikakvih problema, menjam prikaz foldera i ne zakucava se, radi savrseno........ Sad tek nista ne razumem, moj HDD je potupuno ispravan, prosli WD je takodje bio ispravan kao i ovaj maxtor. Sa maxtor-om sve radi ok a sa WD-om nece. Probacu da reklamiram ovaj moj WD mada ne verujem da ce da mi uvaze reklamaciju jer on prolazi sve testove bez greske

Nazad
Vrh Dno