DeepBlue
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2005
- Poena
- 319
U stvari, samo slutim da je do flash playera. Buffering neće da radi ni u jednom pretraživaču (IE, Firefox, Chrome). Na IE i FF je stara verzija 10, na Chrome je 11. Jednostavno nijedan streaming neće da radi kako treba (youtube, megavideo, blip, live streaming tenisa preko livescorehunter, ništa). Učita donekle i tu stane i neće dalje. Ako kliknem da nastavi 5 sekundi posle mesta gde je blokiralo, streaming krene dalje, ali posle ponovo stane. Brisanje cachea, temporary internet files nije uspelo. Probao da isključim hardware acceleration, ne radi ni to. Jedino što je napravilo razliku je povećanje local storage u podešavanjima za flash, ali ni to nije rešilo problem. Streaming i dalje blokira, samo što sada malo duže ide buffer unapred nego pre, ali svejedno i dalje zablokira u jednom momentu. Zanimljivo da kada udarim refresh kada je otvoren neki klip na jutjubu, za trenutak pokaže pun progress bar klipa pre nego što krene refresh strane, ali kada klip krene ispočetka, zablokira ponovo na identičnom mestu.
Zna li iko koje je rešenje problema, izludeću!
PS Inače zna da mi se zaglupi i downlaod i u FF i u Chromeu. Maltene identično kao i sa streamingom. Krene nešto da skida, stane i neće da nastavi, a nekada ide bez ikakvih problema. IDM recimo više neće da mi skida kako treba sa rapidshare, filestube, filesonic, ali odavno nisam odatle ništa skidao pa ne znam ni daju li ti sajtovi uopšte više podršku za programe poput IDM.
Zna li iko koje je rešenje problema, izludeću!
PS Inače zna da mi se zaglupi i downlaod i u FF i u Chromeu. Maltene identično kao i sa streamingom. Krene nešto da skida, stane i neće da nastavi, a nekada ide bez ikakvih problema. IDM recimo više neće da mi skida kako treba sa rapidshare, filestube, filesonic, ali odavno nisam odatle ništa skidao pa ne znam ni daju li ti sajtovi uopšte više podršku za programe poput IDM.
Poslednja izmena: