Šta je novo?

Problem sa firmware za LG 8400B

Stomatolog

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
Skinuo sam firmware za LG 8400B v1.04 i ne mogu ga ga instaliram.Pratim upustvo ide do nekle ali ne do kraja?
usage 1 : JE4 [FILE_NAME.HEX]
usage 2 : JE4 [FILE_NAME.HEX] [PORT_NUMBER] /m
[FILE_NAME.HEX] : ***.HEX
[PORT_NUMBER] :
1 - Primary Master
2 - Primary Slave
3 - Secondary Master
4 - Secondary Slave
/m is Boot mode Option

Sta da stavim umesto "m"

Ja sam flashovao prvim postupkom bez problema..Prepozna on gde ti je uredjaj automatski..
BTW morash ovo da uradish iz dosa (dakle napravi boot disketu)

omnik je napisao(la):
nego, jel uspeo neko da instalira ovaj firmware:

ftp://ftp.pc.ibm.com/pub/pccbbs/commercial_desktop/lg40x112.exe

Navodno donosi podrsku za Mount Ranirier i jos neke bitne ispravke. Pravljen je za IBM masine sa LG 40x rezacem. ima vise o tome na cdrlabs.com forumu.

Pozdrav:)

Pa jel si ti probao ? Alo jesi, sta se desilo... Probao bih ali ne znam da li cu posle moci da vratim stari... inace 1.04

malo sam se raspitao i neki kazu da su uspeli... al treba samo da nabavim mtkflash program za flashovanje jer on valjda ucek moze da vrati firmwareposle bad flasha, iako bios i zvanican flash utility ne prepoznaju drive...

neki kazu da su uspeli i da mu stave firmaware od 48 brzinca... mada to i nije mnogo bitno,,, Sa IMM-ovim se dobija i Mount Ranirier i UDMA 33....

... naso sam mtkflash,,, sutra cu da probsm...

BTW quick uputstvo za mtkflash http://digi.firmware-flash.com/Download/binaries/A Quick HowTo.htm

Uspelo je... sad je moj gce8400b na udmi 33 i ima podsku za Mount Rainier

ma jeste ali za one pisace koji su ugradjeni u IMB brand mashine... I ja sam danas vratio na 1.04 jer se pomalo cudno ponasa rezc pri citanju sa 1.12 firmwareom

Evo ja ga apdejtovao i radi fino sem shto mi je prvo uzjebo granu pa nisam mogoa da vidim mog starog Teac-a 24 izgleda zbog Udma pa sam mora da ga stavim na slave.

Nazad
Vrh Dno