Šta je novo?

Problem sa Firefox-om

Tom^Cat

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
320
Imam jedan problem sa Firefox-om koji ne mogu da resim.
Pre nekoliko dana jedna extenzija je pocela da se cudno ponasa, odlucio sa da je obrisem ali kada sam krenuo sa brisanjem ceo firefox je puko. Ponovo sam ga pokrenuo, sve lepo radi, ali ne mogu vise da udjem u extensions. Ove koje su instalirane rade, ali ne mogu da dodajem nove niti da ih brisem. Znaci jednostavno kada kliknem na extensions nista se ne dogadja.

To se desilo sa verzijom 1.0. Izbrisao sam je, instalirao ponovo, ponovo isto, obrisem i instaliram 1.04 opet isto, brisao sam i folder rucno (ono sto ostane nakon uninstall-a ) i ne vredi.

Znaci kako da popravim ovo ili kako da ubijem firefox potpuno :crash: (ocito da ostavi neke fajlove negde za koje ne znam) ??

Poslednja izmena:
Jesi li brisao folder sa profilom?

u sluchaju da nisi, profile folder cesh naci u folderu application data...
Na win XP ovaj folder otvoricesh tako shto cesh u run (u start meniju) ukucati %appdata% - ovo ce otvoriti taj folder u win exploreru, tu idi na mozilla -> firefox -> profiles - tu izbrishi foldere koje nadjesh (********.default).

Ali prije toga ga kopiraj da možeš vratiti bookmarkse i ostale postavke, jer kad ga jednom izbrišeš izgubičeš ih.

Čemu kopiranje kada treba da ga izbriše :) ?

Kopiraj samo fajlove bookmarks.html i cookies.txt

Ako ne želiš ručno da kopiraš, eksportuj profil sa programom MozBackup... u opcijama izaberi da ti sačuva samo bookmarks i sačuvane passworde (nikako ekstenzije... to ne radi najbolje). Kad to uradiš, profil možeš slobodno da obrišeš, zatim instaliraj Firefox ponovo i u MozBackupu uradi restore profila. Koristim program već par meseci i nikad mi nije napravio ni najmanji problem.

Pozdrav

Uspelo je !!
Hvala svima na pomoci :)

Uradio sam samo export bookmarks, ostalo sam sve iznova, jer je i sa nekim passwordima pravio probleme.
Sada sve radi savrseno ;) (trebalo mi je citavih 10 min da ponovo instaliram ekstenzije, teme i podesim sve kako mi odgovara, stvarno je ovaj FF :banana: :banana: )

Nazad
Vrh Dno