Šta je novo?

problem sa Firefox-om

chif

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2003
Poena
609
koristim XP... problem je sledeci...

kada pokrenem Firefox, on se pojavi tek posle nekih....10-tak sekundi. kada je podignut, ako pokrenem jos jedan prozor (Firefox), taj se pojavi momentalno....

da li neko zna sta je to zbog cega mi toliko kasni otvaranje Firefox-a?!

Ne znam koju masinu (hdd) imas, ali 10ak sekundi je dosta za jedan browser. Naravno svako novo podizanje ce ici mnogo brze jer je program vec u sistemskoj memoriji (takozvani warm start)

kakve ima veze koji imam hdd.... to bi trebalo da se otvara momentalno.... a to sam i postavio kao temu jer toliko kasni sa otvaranjem. a inace, hdd mi je star 3 meseca nije do njega... radilo je sve kako treba do jednog trenutka...

Kakve veze ima? A odakle se ucitava program ako ne sa hdd???

Da trebalo bi da se ucitava gotovo momentalno, zato sam i rekao da je 10ak sekundi mnogo i prvi pik je stara masina/hdd. Ako kazes da je hdd relativno nov i da je ranije to radilo mnogo bolje, onda problem lezi negde drugde, ne u starosti. Ako se javlja iskljucivo sa FF probaj reinstalaciju samog FF....pogledaj da nije aktivan neki od procesa u pozadini koji bi mogao da utice na performanse hdd, odradi defragmentaciju, ocisti djubre koje se nakupilo u medjuvremenu itd.....

Pa i mom FF-u teba 10 sekundi da se podigne. To je verovatno zbog 10-ak add-ons

kako da pogasim to.... da proverim da li je do toga?

ugasio sam add-s i sada radi ok. hvala!

Poslednja izmena:
^
3.51 update resava sporo podizanje FF

Nazad
Vrh Dno