Šta je novo?

Problem sa firefox-om i explorerom

srdjan777

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
620
Pozdrav svima!

Pre par dana sam instalirao Win7 i sve radi ok osim internet browser-a. Naime, kada pokusavam da rolam misem gore-dole zastajkuje, koci, pa onda nastavi. Takodje kad tipkam na tastaturi ponekad ukucam 3-4 slova da bi ih browser tek posle 2-3 sekundi pokazao na ekranu. Npr. kad se logujem na neku stranicu, upisem login i pritisnem Tab i dok predje u password polje treba mu dobrih 3-4 sekunde. Isto je i kod jednog i kod drugog browsera. Juce sam aktualizovao Firefox na 3.5.4, ali se nista nije poboljsalo.

Moze li mi neko pomoci da resim ovaj problem?

Hvala unapred!!

Sad sam instalirao operu 10.01 i ona odlicno radi, nema trzanja, savrseno.
Zaista ne znam sta da radim sa ovim Firefoxom da proradi kao sto je do sada radio?!?

Isto se i meni desavalo na jednom racunaru + je zamrzavao sve na nekoliko sekundi ff, presao na operu i...resio problem.

mozda ima veze sa javom pa updateuj nju pa probaj ...i sa flashom, pa ako imas dosta otvorenih prozora probaj da smanjis broj da vidis da li ima neke promene...

Poslednja izmena:
mozda ima veze sa javom pa updateuj nju pa probaj ...i sa flashom, pa ako imas dosta otvorenih prozora probaj da smanjis broj da vidis da li ima neke promene...

Probao, ne vredi, nije to...

Ostacu na operi za sada.
Da li za operu postoji program kao sto je Mozbackup za firefox?

meni se to javlja samo na sajtovima sa mnogo "sarenisa". dok ne izdaju flash za 64-bitne sisteme, moramo da se strpimo :cigar:

Sacekaj da povuce Update-e, problem ce se resiti!

BTW, ako vec ne koristis IE 8, onda ga ubij iz Control Panel, Programs and Feauters, Add or Remove windows components...

Tamo lepo odaberi sve sto ti treba a obrisi sve sto ti netreba!

Nazad
Vrh Dno