Šta je novo?

problem sa filmovima

• Začetnik teme Začetnik teme faca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
zasto se kad pustim neki film javlja poruka "tel mikrosoft problem" i zabaguje mi komp.
to se desava ponekad sa nekim filmovima.
u cemu je problem. nemugu da ga pustim ni iz bs plejera ni iz media plejera , samo moze iz nero show time.??

a da nemas neki kodek pek?
ili ti mozda fali neki kodek?
resenje:
1.format
2.ffdshow
3.kmplayer
pa ti izaberi koje ti se najvise svidja

Ne mora format 🙂

Deinstaliraj sve kodeke, i instaliraj npr k-lite mega codec pac, i 99,9% ce sve da ti radi ok.

ovo mi se desava i cim otvorim folder sa filmom nemoram cak ni da ga pustim

Ako si krekovao DivX 5.21 codec onda je to zbog toga, samo deinstaliraj pomenuti codec i resices problem a umesto njega instaliraj K-Lite Codec Pack imao sam slicnih problema i to vise puta i naravno otkrio da je u tome problem ali ne mora da znaci probaj.

ma format bre, budi musko 😛

jaksa, koj ce mu bilo koji pack, kad je sam ffdshow dovoljan? 🙂

Isprobavao sam malo ffdshow i xvid/divx codec proteklih par dana, film dekodovan
ffdshowom ima toliko losiju sliku od filma dekodovanog sa ova 2 da je to strasno.

deinstalirao sam full fideo kodeks taj program ima u sebi bsplayer, taj kodek sam goristio dve god i nisam nikad imao problema.
sad sljaka, za sada.

hvala

Ja od kodeka koristim kodeke koje ima Nero 6.3 u sebi zajedno sa wma pluginovima, plus ffdshow (obavezno), xvid codec i ac3 codec i nista vise i nemam problema, ama bas ni sa jednim filmom. A filmove gledam iz mv2player-a i radlight-a.

Mislim da ti u zivotu nije potreban k-lite codec pack jer instalira gomilu nepotrebnih stvari, bar po meni i nikad nisam imao potrebu za tim. E sad ako hoces da kompresujes filmove ili da ih pravis u dvd format, onda vec ne znam koji ti kodeci trebaju, ovo je sto se tice gledanja.

Ako je nesto znacila ova pomoc super 😉

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno