KizaTheDeath
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.03.2004
- Poena
- 650
Imam Filipsov monitor, mislim da je model 105A ili tako nesto. Uglavnom, to je onaj monitor sto ima mikrofon, sa strane dva zvucnika i pojacalo u postolju, a od kontrola ima mute, volume, brightness i contrast. Graficka koju sam instalirao je Iglovacha MX400. Rezolucija koju drzim je 800x600 i uz pomoc nVidia "tool"-a, pomerio sam sliku malo udesno da bi bila na sredini. E sad, nije instaliran drajver za nijedan monitor. Nije to ni bitno, nego... kad dignem refresh na recimo 75Hz, slika mi se skupi i pobegne u stranu. Samo je na optimal (tj. 60Hz) full screen.
Mene interesuje na koji nacin mogu da setting-ujem sliku na monitoru u 800x600 bar 75Hz (a monitor moze i 100)? Da li je neko baratao sa ovim monitorom? Kako da rasirim sliku bez komandi? Postoji li neki "softver" za to?
Pozdrav!
P.S. Ja sam onaj stari Kiza the Death, samo mi se nalog poremetio :S: Btw, moze li to da se sredi?
Mene interesuje na koji nacin mogu da setting-ujem sliku na monitoru u 800x600 bar 75Hz (a monitor moze i 100)? Da li je neko baratao sa ovim monitorom? Kako da rasirim sliku bez komandi? Postoji li neki "softver" za to?
Pozdrav!

P.S. Ja sam onaj stari Kiza the Death, samo mi se nalog poremetio :S: Btw, moze li to da se sredi?