Šta je novo?

Problem sa fifom 09

Bodibiber

Slavan
Učlanjen(a)
21.08.2008
Poena
330
Problem je sledeci-imam xbox 360 i fifa je radila savrseno sve do juce kada sam otisao na live i skinuo mi se neki novi update.
Odjednom se u igri pojavilo milion bagcina tipa krece utakmica a ceo protivnicki tim na nuli sto se tice mogucnosti za sprint ukljucujuci tu i odbrambene igrace i golmana. Igra je nenormalno brza, bukvalno duplo brze ide sve nego ranije(a nisam dirao brzinu igre od pre - stoji mi na normal).
Protivnicki igraci nenormalno grese, od dodavanja do primanja lopte...
Igram na world class i odbrambeni igraci igraju nenormalno retardirano(tj ceo tim) znaci drze loptu sto godina i ja im opusteno uzmem svaki put.
Isto jedna sitnica, kraj utakmice cpu imao dva ili tri suta na moj go kada na kraju utakmice najbolji igrac moj golman sa statistikom 10 suteva 10 odbranjenih(a jos sam i go primio).
Da li neko zna u cemu je problem i kako da ga resim posto ovo nije vise uopste igrivo. Inace sve ostale igre rade savrseno bez ikakvih problema ali fifa...

Probaj reset squads opciju. Znam o kom updateu pričaš i na PS3 nema nikakvih problema sa tim - pojavljivali su se neki igrači u manager modu sa abnormalnim ocenama (tipa sprint speed -171829) ali trebalo bi da kad resetuješ squads na default i onda downloaduješ update da radi sve kako treba.

ok hvala ti ali nije samo problem u tome, protivnicki odbrambeni ne znaju da dodaju loptu precizno, drze je sto godina u nogama i lako im se oduzme i to kod njihovog gola, statistike posle utakmice poblesave. Danas sam se setio isto jedne od bagcina, skoro svaku utakmicu cpu se faulira ko nenormalan u dve utakmice sam imao 2 igraca vise

Nazad
Vrh Dno