Šta je novo?

Problem sa FIFA-om 2003

T|T|A|\|

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2002
Poena
619
Imam problem sa ovom igrom jer nece uopste da mi je pokrene.Lepo je instaliram (probao sam i na Maximum i na Compact i na Typical,sve se isto desava),krekujem igru,ubacim CD No.2 i on sam ulazi,ali mi se samo pojavi crni ekran,izbaci me i tako 3 puta.Posle 3 puta me izbaci i vise nista neradi.Nece ni intro i EA intro,da mi pokaze,NISTA!Samo me izbaci i to je to.Da li je problem u mom procesoru (kojem ni cak kad bi dodao jos jednu nulu nebi bio najbrzi na svetu jer siroce ima samo 333 MHz)ili u grafickoj (Intel i740),ili je problem u necemu drugom.Video sam u Readme.txt file-u da FIFA podrzava i810 G.karticu,tako da bi trebalo da podrzava i ovu moju.Pokusao sam sa nekim drugim driverima da je pokrenem ali onda mi pise "FIFA requries (ili kako vec) graphic accelerator"!
Tek sa nekim drugim driverima mi pokrene onaj crni ekran o kome sam pricao,ali to je to!

ctp;

Rekao bih da ćeš problem jedino rešiti ako promeniš grafiku, jer nažalost tvoja kartica spada u kartice iz 3D doba jure.... Čak i u vreme kada se pojavila (a to beše 1997.) nije imala dobru podršku za 3D grafiku, i većina ljudi je izbegavala k'o kugu... Čak i i810 čip nije preporučljiv za igre.... :(
Mislim da bi ti dovoljno rešenje bila neka Vantica.... da pokreneš igru, za normalno igranje, to već nisam siguran.

Nazad
Vrh Dno