Šta je novo?

problem sa fear-om

gruica

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
309
ne mogu da pokrenem igricu.
instalirao sam je ali sada mi prijavljuje da je neki je***i emulator ukljucen i da treba da ga iskljucim
sta da radim

gruica je napisao(la):
ne mogu da pokrenem igricu.
instalirao sam je ali sada mi prijavljuje da je neki je***i emulator ukljucen i da treba da ga iskljucim
sta da radim

Pogledaj PM.

Kad smo vec kod F.E.A.R.-a,interesuje me da li je moguce igrati multiplayer online ili u LAN-u sa narodnom verzijom ili sa demo verzijom(multiplay naravno ??)
Molio bih odgovore onih koji su probali ove varijante kao i kratak izvestaj kako to radi.

ja sam igrao demo u MP.full nisam probao.u demu su dostupne samo dve mape,ali je zaista ludnica.koliko je SP (meni) los,toliko mi se svideo MP.
meni je na 256kbps sbb kablu radilo pristojno.

Ja sam se jednom zezao i kreirao server kod sebe kuci da vidim kako izgleda multiplayer i tako solo trchkao po mapi par minuta i razgledao kad se odjednom pojavishe neka dvojica.. Poprichao sam sa likovima, kazu iz nemachke su... :D
Pojma nemam kako su me pronashli...
Nisam imao originalnu verziju, tako da je moguce igrati MP i bez originala samo bi trebao znati na koje se servere mozesh konektovati...

Daj, likovi su samo banuli?!?!
Choveche, kool trip!

samo na pojedinim serverima moze da se igra sa narodnom full verzijom (bar je tako bilo)
meni je MP radio odlicno ping je bio oko 100 ali potpuno igrivo bez stucanja

Poslednja izmena:
Problem sa zvukom!
Sve lepo radi i izgleda, sem tona i to samo sa govorom.Efekti,muzika i sve ostalo ali govor.Do momenta na samom početku kad lik digne slušku i kaže dremljivo'' alooo'' i posle ništa.Sve opcije sam probao sem sem ''foruma '' Nforce 2 ultra sa bartonom i 7600 gs, Soundstorm integrisan zvuk.
Pozdrav

Jel si probao da oboriš zvučnu akceleraciju, start > run > dxdiag, ili da instaliraš neki patch?

Ja preshao igru bez tog "govora" preciznije ponekad sam i cuo neshto,ali u vecini slucajeva nisam...

sloba22 je napisao(la):
Problem sa zvukom!
Sve lepo radi i izgleda, sem tona i to samo sa govorom.Efekti,muzika i sve ostalo ali govor.Do momenta na samom početku kad lik digne slušku i kaže dremljivo'' alooo'' i posle ništa.Sve opcije sam probao sem sem ''foruma '' Nforce 2 ultra sa bartonom i 7600 gs, Soundstorm integrisan zvuk.
Pozdrav
ja sam resio problem kupovinom nove zvucne koja je zamenila integrisanu

Zahvaljujem na trudu i savetima,problem rešen na soundu tačka2 iz ''read me'' fajla iz igrice:'' 2. From your main installation folder (the default is
C:\Program Files\Sierra\FEAR), double-click on the file named
WMFADist.exe, and then follow the on-screen instructions.
This will manually install the audio codec that is required by the
game.'' Pokreće čini mi se instalaciju vezanu za 7.1 zvuk

Nazad
Vrh Dno