Šta je novo?

Problem sa Far Cry 1

Rapture

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2008
Poena
485
Imam problem sa patch-ovanjem igre , imam petcheve 1.3 pa na dalje , i kad stigne do biranja foldera gde ce da upecuje sta god da mu stavim:wall: uvek trazi da odredim dalje gde ce da upetcuje.Inace verzija igre je 1.0 , jel ima neko resenje za ovo, poz.

Treba upisati negde neki switch, da me ubijesh...negde ide "-a" ili tako neshto, dali u target, nisam siguran.
edit:
Treba da se napravi shortcut patch-a i u target polju da se doda -a.

Poslednja izmena:
Treba upisati negde neki switch, da me ubijesh...negde ide "-a" ili tako neshto, dali u target, nisam siguran.
edit:

Leba ti ako mozes napisi sta gde tacno da ukucam jer nesto mi ne ide , a inace igra je sa 3 cd-a . unapred zahvalan:wave:.

^Bilo je reci o tome...ta sklepana verzija ima i dodatni problem jer patch ne moze da je nadje kao instaliranu, tj. ne nalazi je u registry bazi.U nekoj od (mnogih) tema je kacen i registry fajl koji to resava.
Zasto ne postedis sebe muka i ne pazaris igru koja inace ne kosta neke velike pare...jos pre godinu i kusur dana je bila ~700 dindzi.

Btw, trebalo bi da ide ovako: desni klik na patch pa create shortcut.
Odes na shortcut desni klik na properties, i u polje gde pise target dodas " -a" (dakle sa space i bez navodnika).

Edit... ili ide " /a" ...valjda...
Edit2...:S:

Poslednja izmena:
Problem resen hvala na pomoci.

Kako?I mene zanima,jer nisam uspeo da ih instaliram.

Patch 1.4 od 185 MB se normalno instalira.

Zašto na izlazu iz igre uvek dobijem ovu poruku?
Verzija 1.4 je u pitanju, instaliran samo far_cry_v1.4_cumulative.exe...

13428323rv1.png

btw, Windows XP SP3 here...

Jel far cry 1 bese ima wide 1680x1050 res?!

Ima, ja sam igrao dok sam imao 8800GT. Al' nemogu da se setim dal' se odmah ta rezolucija pojavila u meniju ili je morao neki fix da se primeni.
Uglavnom igrao sam u 1680x1050 i bilo je extra, iako sam je igrao 5-6 puta pre toga😀

Još ću da probam, opet😛
Nisam odavno🙂

Nazad
Vrh Dno