Šta je novo?

Problem sa EX58-ud5

bosske1

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2008
Poena
301
Nedavno sam uzeo ovu plocu u kombinaciji sa i7920. Sve je lepo radilo par nedelja, medjutim od jutros komp uopste nece da se upali - uopste ne startuje ni napajanje ni proc, apsolutno nista. Prvo sam pomislio da je u pitanju napajanje, promenio sam ga, stavio ocq od 900w (koje mi radi na drugom kompu, takodje i7 920 ali asus ploca) i takodje isto ponasanje. Probao sam i standardno debagovanje - izvadio ram, otkacio diskove itd itd ali se uvek isto desava. Jel ima neko slicna iskustva, da li moze ovako da se resi ili da vijam garanciju i menjam cudo? hvala unapred...

1. Dugme za paljenje kompa na kucistu se mozda pokvarilo - ako nece ni da se zavrti kuler na procu.

2. Ploca je mozda vrisnula - ako pri pokusaju paljenja (bez memorije i grafike) se zavrti kuler na procu a ploca ni da bipne.

Mislim da je ploca otisla ako kuler nece da se zavrti.......:crash:

Verovatno imas garanciju pa ne brini:D

sreda vadi i probaj sto joj je ...
moze bit i do frag , i do memo , i do napajanja na samoj ploci !

povadi sve komponente napolje, skini kuler, skini cpu, pa sve ispochetka, lagano i pazljivo sklopi, ali van kucishta samo najosnovnije i upali komp chuvenom shrafciger metodom :) bez hdd i drugih periferija, ako nece juri lepo garanciju i neka ti zamene

Poznata Gigabyte pouzdanost na zalost.

na osnovu chega ovaj komentar?

mozda je i plocha zaista zveknula, ali ovako generalizovati je smeshno.

chisto zantizelje, koji je po tebi prozivodjach najpouzdaniji?

Daj, ne pricaj gluposti...

Los primerak, nije ni prvi ni poslednji. I svakome se desava. Tome garancija i sluzi.

EDIT. Ulete mi demios u post... ali necu da menjam! :D

Nazad
Vrh Dno