Šta je novo?

Problem sa EVGA 8800 GTS

vladairon

Cenjen
Učlanjen(a)
23.11.2010
Poena
154
Cao ljudi,ja sam nov ovde.
Imam sledeci problem sa grafickom NVIDIA EVGA 8800 GTS.Kada igram Mafiu 2 ekran prvo "ablenduje" i posle par sekundi se ugasi i ceo komp se blokira,posle toga ili nece da se upali ili izbaci izoblicenu sliku i posle par restartovanja sve je ok dok ponovo ne udjem u Mafiu.....Da li joj ima pomoci ako flashujem BIOS?Mada je najverovatnije da joj je neki kondenzator otisao......I gde bih mogao da kupim istu,nema ih u oglasima?Nije problem u pregrevanju,cisto sam je i menjao pastu,temperatura u igricama je najvise do 80 stepeni.....

Poslednja izmena:
Cao ljudi,ja sam nov ovde.
Imam sledeci problem sa grafickom NVIDIA EVGA 8800 GTS.Kada igram Mafiu 2 ekran prvo "ablenduje" i posle par sekundi se ugasi i ceo komp se blokira,posle toga ili nece da se upali ili izbaci izoblicenu sliku i posle par restartovanja sve je ok dok ponovo ne udjem u Mafiu.....Da li joj ima pomoci ako flashujem BIOS?Mada je najverovatnije da joj je neki kondenzator otisao......I gde bih mogao da kupim istu,nema ih u oglasima?Nije problem u pregrevanju,cisto sam je i menjao pastu,temperatura u igricama je najvise do 80 stepeni.....

ako si je skoro kupio na oglasima,
moguce da si naleteo na falicnu.
Veca serija tih evga kartica
repariranih je usla u zemlju skoro.
Ako nije jedna od njih,
mozda se i moze srediti

Brisao sam sistem pa nisam ni stigao da vidim da li ce da *****ava na drugim,mada pre brisanja nije.......Jel znas gde bih mogao da nabavim takvu?

Ovo je nesto popravljano zar ne?****m ga nemam nalog na Limundu.......

Popravljano 99%.
Uletele u Srbiju preko jednog coveka,radi se o stotinama grafickih,koje su se rasprodavale za smesne pare,ali taj covek nije znao da su one "ceprkane" pa ih je prodavao kao "ispravne" ostalima.

Popravljano 99%.
Uletele u Srbiju preko jednog coveka,radi se o stotinama grafickih,koje su se rasprodavale za smesne pare,ali taj covek nije znao da su one "ceprkane" pa ih je prodavao kao "ispravne" ostalima.

pa najverovatnije je da je tako.......mada problem sam ustanovio,otpao jedan mikrokondenzator,ne znam kako......probacu da kupim isti i da ga zalemim.....

Oko tih kondezatora,lemljenja i ostalog se ne kontam nimalo,ali cim je otpao delic sam od sebe,znas da je nazalost vec "sredjivana" sigurno. :S:

Nazad
Vrh Dno