Šta je novo?

Problem sa Eset Smart Security firewallom

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Imam sledeci problem: koristim Telekomov ADSL ali od kako posedujem Eset Smart Security imam i problem sa tim firewallom. U principu, kada iskljucim firewall sve dobro radi, dakle internet sljaka ali kada je firewall ukljucen net ne radi, tj. ne otvara stranice konkretno.

Interesuje me da li neko mozda zna kako da podesim firewall da verovatno, dopusta otvaranja stranica preko browsera?

Moras da podesis firewall
nonameac.jpg

hvala mnogo, problem resen!

huh, opet isti problem, sada se vratilo.

izgleda da prosli put nisam nesto dobro podesio. sada sam neko vreme morao da disablujem firewall samog eseta, a to nije pametna stvar tj. opasno je tako izlaziti na net.

da li bi neko mogao malo postupnije da mi objasni kako da u ovom programu podesim da mi ne blokira internet konekciju?

Ako slucajno izadjes bez firewall-a na net, sprzit ce ti se ruter, spaliti maticna ploca, eksplodirace CPU i zapaliti graficka... A bez antivirusa ce ti se citav komp pretvoriti u prah... 😀 Po toj logici ja vec par meseci na net idem preko Praha 😀
Salu na stranu, nemoj mnogo da se zamaras time sto nemas frewall (trenutno). Mislim firewall je odlicna stvar, ali mislim da se previse brines 🙂

LM, probaj ponovo da odradis ono sa slike 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno