Pozdrav svima, pre 10 dana kupljen na limundu polovan laptop samsung, osrednje konfiguracije, dual core, placen oko 16000, e sada,prvih 9 dana je radio ok, doduse nije bio paljen svaki dan, nego recimo 7 dana, nikad dugo drzan upaljen, maxx pazljivo rukovano sa njim.. danas se javio problem, kad ga je brat pokusao da upali, lap top je poceo da radi (cuje se hard disk itd,lampice dole svetle, al ekran nepali nista.. I posle par neuspelih pokusaja (upalim pa ugasim, pa sacekam malo pa opet pokusam,ali i dalje nepali ekran), prikljucim monitor od desktop racunara na lap top, i sve lepo na monitoru desktopa izbacuje sliku, ali na svom (laptopovom) monitoru nista.. udjem preko desktopovog monitora u device manager, pa u mnonitors, i tamo na default monitor kad udjem pise da ima neka greska code 45, i da treba da conectujem hardwer (bukvalno kao da ekran nije spojen za maticnu).. sarke nemaju ostecenja, lepo drze, al na levom gornjem i donjem cosku one plastike okvira monitora se vidi malo da je otvarano.. polako sam pretiskao tu plastikicu koja se vidi da nije u fabrickom stanju (ima mali luft).. izcupao desktop monitor, i jos nekoliko puta palio i gasio lap top posle ali nista, i posle par sati i nekoliko pokusaja isto nista.. a onda odjednom posle upalio.. evo sad radi.. ovo nam je prvi lap top, nerazumem se nesto u njih, imam osrednje znanje prosecnog korisnika kompjutera, veoma pazljivo rukujemo sa njim, pazimo da se nezagreva, polako podizemo ekran itd.. sta bi moglo da bude problem sa njim? neki savet? malo sam i iznerviran, to je to kad nema covek pare za novo nego kupi nesto sto je neko izakao,izgleda pokvario, pa sad ja sebi jedem zivce..
Poslednja izmena: