Šta je novo?

Problem sa DVD-RW-om

overclocker

Slavan
Učlanjen(a)
29.06.2004
Poena
309
Ukratko, kupio sam DVD +/- RW NEC 2510a (malo pre sam ga spakovao u kuciste...) i ubacio sam u njega Verbatim DVD-RW 2.4 , pokusao sam da u neru narezem neke gluposti ,medjutim kada kliknem BURN on izbaci disk i kaze da ubacim odgovarajuci disk ili podesi opcije tvoje kompilacije kako bi bili kompatibilni sa tvojim diskom...
Zanimljivo je to da pre rezanja gde se podesava brzina rezanja na obicnom rezacu mi je stalno izbacivao maksimalnu brzinu diska po njegovoj specifikaciji, a ovde izbacuje kao max 24X a disk je kao sto sam rekao 2.4X..
Ako moze neko da pomogne bio bih mu zahvalan :wave:

heh... proveri dal' si stavio da ti kompilacija bude DVD umesto CD-a. Smrdi na to!

jox je napisao(la):
heh... proveri dal' si stavio da ti kompilacija bude DVD umesto CD-a. Smrdi na to!
garant!
Pogledaj traku (dole) do koliko je ogranicenje, ako je ostalo na 700MB...

I ako je navedena stvar u pitanju, hitno brisi custom titulu :-devil-:

Ako :mad: iz Nera na gornjoj traci selektuj NEC DVD-RW, verovatno je selektovan CD rezač :wall: inače bi ti pisala max brzina x8 a ne 24. :,,:

overclocker je napisao(la):
Ukratko, kupio sam DVD +/- RW NEC 2510a (malo pre sam ga spakovao u kuciste...) i ubacio sam u njega Verbatim DVD-RW 2.4 , pokusao sam da u neru narezem neke gluposti ,medjutim kada kliknem BURN on izbaci disk i kaze da ubacim odgovarajuci disk ili podesi opcije tvoje kompilacije kako bi bili kompatibilni sa tvojim diskom...
Zanimljivo je to da pre rezanja gde se podesava brzina rezanja na obicnom rezacu mi je stalno izbacivao maksimalnu brzinu diska po njegovoj specifikaciji, a ovde izbacuje kao max 24X a disk je kao sto sam rekao 2.4X..
Ako moze neko da pomogne bio bih mu zahvalan :wave:

Au, ti si jos bolji :)
Selektovan mu je DVD rezac, ali je on izabrao CD kompilaciju...

Nije bre Nero za svakoga, zato su i napravili Nero Express... :D

Ja Mentol

E momci izvinite na cimanju, ja mentol sam pre dvd-a rezao cd i ostao mi je izabran nec kao cd-rw :wall: A ja budala sam odmah usao u settings i tamo ceprkao i kada nisam nista isceprkao ,pomislio sam da je nesto ozbiljno :smash: tako da sam za 2 min. se konektovao i postavio pitanje, a posle 5 min. video sta sam uradio...
U svakom slucaju HVALA, vidim da imate iskustva sa DVD-RW-ovima :wave:

Nazad
Vrh Dno