Šta je novo?

problem sa dvd rezancima

jaybox

Slavan
Učlanjen(a)
11.01.2005
Poena
319
imam jedan problemo sa svim narezanim dvd (iz video kluba itd..) na pola filma krene da stuca preskace ili pola ekrana je u nekoj boji bez slike. :crash:
originale perfektno pusta. :banana:
imam msi combo x52p (?)
power dvd 6
probao sam sa kodecima
ffdshow, k lite, ace mega i nece
ni sa bs playerom, ni sa jos par njih.
u cemu je stvar? :wall:

Stvar je u tome sto se MSI combo uredjaji bas i nisu dobro pokazali. Sa kodecima i programima nema svrhe da petljas posto nije stvar u tome. Pokusaj eventualno da stavis najnoviji firmware za svoj uredjaj: http://forum.rpc1.org/portal.php

Pozdrav!

cuo sam da je kao riskantno, a ne bih da ga upropastim zbog 2 rezana dvda.
inace nabudzio sam mu dvd idle pro, bar me ne pita vise za regione.
inace nero kaze da je RPC2
pa sta god to znacilo :d

Da li su ti rezani diskovi Single- ili Dual- Layer?
Mozda ima problema sa donjim slojem.

p.s. Iznajmio sam par DL rezanih diskova u poslednje vreme, ali ni sa jednim nisam imao problema.

ne znam, mislim da su single layer,
jedan mi je perfektno pustio neki dan, a zatim sledeci dan rezanac na identicnom disku je od pola poceo da preskace i vraca na pocetak.

Napravi image od dvd-a, pa ga pusti tako.

probao sam create image sa jednom kopijom sa americkog regiona ali nije uspelo,
mada njega nije htelo da pusti jos 3 combo uredjaja (ne msi). kao on krene ali nekakva zelena slika samo ide zvuk.

nije zabac, to je neki lokalni mali klub, kao su mi rekli da niko nije imao problema sa njinma da sam ja prvi koji se zali, inace su im vecina diskova neki no name.
dvd read speed mi je 8X, razmisljam se da ga flashujem kolika je sansa da ce da rikne :p pri postupku.
inace sve drugo i rezanje radi odlicno.

jaybox je napisao(la):
probao sam create image sa jednom kopijom sa americkog regiona ali nije uspelo,
mada njega nije htelo da pusti jos 3 combo uredjaja (ne msi). kao on krene ali nekakva zelena slika samo ide zvuk.

Makrovizija na delu... zastita od neovlascenog kopiranja (ukljucujuci i image-ovanje).

Vrh Dno