Šta je novo?

Problem sa dva naloga na app store-u

biker

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
660
Da li je neko imao problem sa vise korisnickih naloga na app store-u, konkretno ja imam dva naloga, jedan US i jedan hrvatski. Od ta dva, jedan mi je vezan za platnu karticu (hrvatski), tako da sa jednog kuujem aplikacije, a sa drugog skidam free, i one koje nisu za ovaj region.

Kada dobijem update, ne nudi mi account sa kog je kupljena aplikacija, nego mi uvek nudi US account, a u settings-->store mi stoji hrvatski account, kao i u app store aplikaciji.

Ovaj problem jedino mogu da resim tako sto izbrisem aplikaciju, i onda je instaliram sa app store, ali to mi nije resenje, jer npr ako hocu da instaliram neku app koja je nekoliko stotina MB, moram da je downlad-ujem ponovo, sto je skroz bzvz.

Probaj da se izlogujes iz store-a sa cro nalogom, i ulogujes sa us nalogom, ili obrnuto.
Settings/store/appleID

Ma ne vredi to, pokusao sam to zilion puta, jednostavno, uvek vuce sa pogresnog naloga

to mi nije resenje, jer npr ako hocu da instaliram neku app koja je nekoliko stotina MB, moram da je downlad-ujem ponovo, sto je skroz bzvz.
Koliko ja znam i za neki minorni update skida se kompletna aplikacija a ne samo update, tako da ti dodje isto.

Da, to si potpuno u pravu, ali me baš nervira što je to pre radilo kako treba

I meni se to ponekad desava, i nisam provalio kako to da sredim pa sam odustao, i kada se to pojavi samo obrisem aplikaciju i ponovo je instaliram.

Meni se to dešavalo posle JB, pa sam odradio restore i sad koristim samo jedan nalog, nije pomagalo ni da obrišem aplikaciju i instaliram opet, svaki sledeći put je opet pogrešan nalog davalo.

Nazad
Vrh Dno