Šta je novo?

problem sa dual monitor

Quad-Pro

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2008
Poena
304
Imam jedan zanimljiv problem... pre 2 dana uzeo da sredim sistem, reinstalirao normalno kao i uvek (pre toga dual monitor mi je radio sasvim normalno i kako treba) i kad se digao sistem prikazuje mi samo 1, odem u srceen resolution da namestim drugi, kad prvo ga ne vidi, a kad idem a detect najde ga al kad kliknem na apply zamrace mi se oba kao da ne rade, onda moram da restartujem racunar i kad se pokrene sistem opet vidi samo 1...

imam samsung 940n i 931bf a grafika mi je MSI GeForce 8500GT 512mb... (MSI NX8500GT-TD512EH) imam 1xdvi i 1xvga... jedan na jednom a drugi na drugom portu ali nije mi jasno kako sad ne radi a pre reinstalacije sistema je radilo sve kako treba i namestio sam bez ikakvih muka i komplikacija...

:mad: :mad:

sad po ja mislim 5-ti put, dizem sistem instalirao sam sve zive drajvere, i sa sajta i driver packsolution, i ja sam trazio... i opet nista...

al npr izvalio sam jer sam sve zive kombinacije pokusavao, postomi ploca ima integ. grafinu, kad jedan minitor prikacim na nju (pre toga u biosu stavim da koristi onboard) a drugi monitor stavim na karticu onda mi radi normalno al nije to ono sto ja hocu, necu da mi koristi integr grafiku nego sa kartice, a kad prebacim u biosu na karticu onaj problem 1 radi 2. ne ....

A je si li proba drugi win xp,7,8.1 i neki Live linux?

nisam imao zivaca tada, al probacu :)

Nazad
Vrh Dno