Šta je novo?

Problem sa driverima za modem

• Začetnik teme Začetnik teme CRUISER
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
C

CRUISER

Guest
Posle nedavnog formatiranja instalirao sam win 98 i win 2000 prof. Drivere za modem sam uspesno instalirao u win98 medjutim kada pocenjem da instaliram drivere u win2000 komp jednistavno blokira.Napominjem pre formatiranja sam takodje imao win98 i win2000 prof. i modem je radio bez problema sa istim driverima i u win98 i sa ovim koje pokusavam da instaliram u win2000 prof.
Modem je US Robotic 56k FAX INT
Hvala unapred.

Daj neki mail,poslacu ti ja neke drivere koje sam skinuo sa USR sajta.

Poslao sam ti preko PM a ako ima neke koristi poslacu ti i tacno sta mi je dao port diagnostic gde mi je modem.
Hvala unapred.

CRUISER je napisao(la):
Poslao sam ti preko PM

CRUISERU Druze stari, evo ja sam odlucio i da ti zvanicno pozelim dobrodoslicu u nasu "malu" zajednicu. Ajd' uzdravlje!!! cheers type;

luka.l je napisao(la):
CRUISERU Druze stari, evo ja sam odlucio i da ti zvanicno pozelim dobrodoslicu u nasu "malu" zajednicu. Ajd' uzdravlje!!! cheers type;

I samo da se zna da ovaj sajt iz moje signature nisam sam pravio!!! CRUISERU web masteru jedan!!!!:wave; type;

Daj neki mail,poslacu ti ja neke drivere koje sam skinuo sa USR sajta.
Hvala ti za drivere probacu.

CRUISERU Druze stari, evo ja sam odlucio i da ti zvanicno pozelim dobrodoslicu u nasu "malu" zajednicu. Ajd' uzdravlje!!!
Hvala, hvala,hvala.
I samo da se zna da ovaj sajt iz moje signature nisam sam pravio!!! CRUISERU web masteru jedan!!!!
Pa naravno we are HPD team , yea.

CRUISER je napisao(la):
Pa naravno we are HPD team ,yea.

Znam da ovome sto sledi nije mesto ovde al ajde nije nista posebno.
Jeli CRUISERU, (na forumu cu ovako ad ti se obracam), a sto ti ne bi stavio nas sajt u signaturu? Evo ti i kod pa ga u User CP > Edit profile samo paste-uj.

Ajd' uzdravlje! :wave;

EVO GA KOD (samo skloni znakove vece i manje)

>>Zaista dobar kompjuterski sajt >>>
>>>http://home.drenik.net>>/hpdsoft]>>HPD SOFT[/url]>>

Nazad
Vrh Dno