Šta je novo?

Problem sa drajverom!

• Začetnik teme Homer
  • Datum pokretanja
H

Homer

Guest
Posto sam uspeo da skinem drajver najnoviji za voodoo3 2000, od 8.3 Mb stvori se jedan malo veci problem, bar za mene. ..
Skinuo sam file koji nije setup, tako da ne znam sta da radim!
Kad ga pokrenem on meni lepo kaze Open with, pa tamo sa cime ja zelim da ga otvorim, a on nece ni sa cim. . .
Kako da resim ovo?

Unapred hvala!

FX

Pa koja je extenzija u pitanju ???
Probaj sa change driver pa install from a specific location, ili select the driver you want to install ....... ili ......
Koji operativni sistem imash/koristish ??? :confused:

Idi lepo u Control Panel, Device Manager, nadji tamo tvoju kartu, pa na Properties, pa na Update driver, pa have disk, pa nadji taj file, i to bi trebalo da bude toFX (D) (D)

Imam Win98SE, uradio sam kako ste rekli ali ne moze nikako da ga prepozna kao driver, vec mi nalazi tamo neke stare. . .
Neka nova ideja?

Pozdrav

Ako si uradio tacno ovo sto ti je gladiac rekao nema sta da nalazi drugo kad si ga uputio na bas taj tvoj file.Verovatno nisi uradio bas tacno ono sto je opisano u prethodnom postu...
BTW,koju ekstenziju ima taj tvoj file? Jel si ti siguran da si skinuo bas drajver? Jel ima negde neki .inf file?

VooDoo drajveri su uvek imali setup ili selfextract exe fajl. Nisu dobro skinuti drajveri sa sajta ili nesto slicno nije u redu.
MORA da ide sa izvrsnim fajlom, a kada se startuje, otvara se ekran za instalaciju. Bar je tako bilo svojevremeno kod mene.

Skini ti lepo taj driver ponovo sa nekog drugog site-a.

pod jedan>nemoj ti da skidas nista, uvaljaj nekome tu kartu ako mozes, a ako ne mozes pravac kanta za smece pa lepo kupi neku geforce (nije bitno koju) i bices srecan, ovako samo ti se agonija nastavlja

pod dva> salio sam se bre, najverovatnije nisi skinuo ceo fajl sa neta (mravi znaju dosta puta da prodaju, godzila takodje, po meni je najbolji getright) vec je samo delimicno skinut pa tako da nema odgovarajucu ekstenziju, idi na neki provereni sajt za voodoo i probaj ponovo

pod tri> Ljudi nemojte NISTA da slusate gladiaca, taj je jedno 200 puta spalio i sopstvene ploce a o karticama da ne pricam (bio je ucirkan i uduvan non stop....Ahhh ta vremena sa faksa) tako da nije merodavan da ti daje savete o karticama jer je svojevremeno svoju drzao u zamrzivacu i jos me zvao da se hvali sa tim??!!!

pod cetiri>Gladiac ne pise se "its must be Irish luck bla bla" vec ide "Its got something to do with Irish luck bla bla" vezaro najgora :D

Acid13 je napisao(la):
pod jedan>nemoj ti da skidas nista, uvaljaj nekome tu kartu ako mozes, a ako ne mozes pravac kanta za smece pa lepo kupi neku geforce (nije bitno koju) i bices srecan, ovako samo ti se agonija nastavlja

pod dva> salio sam se bre, najverovatnije nisi skinuo ceo fajl sa neta (mravi znaju dosta puta da prodaju, godzila takodje, po meni je najbolji getright) vec je samo delimicno skinut pa tako da nema odgovarajucu ekstenziju, idi na neki provereni sajt za voodoo i probaj ponovo

pod tri> Ljudi nemojte NISTA da slusate gladiaca, taj je jedno 200 puta spalio i sopstvene ploce a o karticama da ne pricam (bio je ucirkan i uduvan non stop....Ahhh ta vremena sa faksa) tako da nije merodavan da ti daje savete o karticama jer je svojevremeno svoju drzao u zamrzivacu i jos me zvao da se hvali sa tim??!!!

pod cetiri>Gladiac ne pise se "its must be Irish luck bla bla" vec ide "Its got something to do with Irish luck bla bla" vezaro najgora :D

U, jebote, bash si me naruzio. Brate, da sam alkos, alkos sam..,.

I to mi je najbolji ortak.....:D

Nije ti bas nasjajnije pomogao , iako ti je ortak... A ako je tako Acid, pozajmi drugaru stotinak novih jedinica (€) za GF... Prijatelji se poznaju u najludjim mukama...

Acid13 je napisao(la):

Bio si u pravu kao i par tvojih predhodnika, glupi download akcelerator nije skinuo ceo file, vec moram da ga skidan na onaj windosovski nacin od 2 do max 3 kb/sek uzas jedan. . .

Pozdrav ! ! !

Nazad
Vrh Dno