Šta je novo?

Problem sa drajverima

zaree

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poena
345
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
ne znam da li sam našao pravu temu za moje pitanjerug je danas reinstalirao windows ali nema zvuk na kompu,što je najgore nema disk od drajvera,koje drajvere treba da skine da bi imao zvuk(za šta,matični ploču,gračičku....)ako može pomoć

Pa za pocetak treba da vidi koju plocu ima. Niko ovde ne gleda u pasulj:D

Ako možeš (znači ako nemaš onu nalepnicu na kućištu, koja je tu zbog garancije), otvori kućište i na matičnoj ploči pročitaj tačnu oznaku ploče. Posle toga idi na sajt proizvođača ploče i nađi drajvere za matičnu ploču i skini ih. Takođe možeš da skineš i instaliraš EVEREST i vidiš koja je ploča.

Ako možeš (znači ako nemaš onu nalepnicu na kućištu, koja je tu zbog garancije), otvori kućište i na matičnoj ploči pročitaj tačnu oznaku ploče. Posle toga idi na sajt proizvođača ploče i nađi drajvere za matičnu ploču i skini ih. Takođe možeš da skineš i instaliraš EVEREST i vidiš koja je ploča.
e to,znači treba da skine drajvere za matičnu ploču,hvala puno

Moguće da je drajver za zvuk posebno. Pre par dana sam skidao neke drajvere za ploču i za zvuk je bilo posebno. Najbezbednije ti je da skineš sve što ti nudi od drajvera za tu ploču.
Javi šta si uradio.

:wave:

Pa drajveri za zvuk su uvek odvojeni od chipset drajvera.
Saznaj koju plocu ti ima ortak,odete na sajt proizvodjaca,i tamo ima sve sto treba;)

imam problem sa drajverima za grafiku 4850,svremena na vreme monitor se gasi izbacuje no signal,uspem da ga ugasim i da dignem sistem,nekada izbaci da nemoze da ucita drajvere.probao sam sa 9.6, a sad i 9.7.ali ponavlja se opet.ima neko,neko resenje.hvala

imam problem sa drajverima za grafiku 4850,svremena na vreme monitor se gasi izbacuje no signal,uspem da ga ugasim i da dignem sistem,nekada izbaci da nemoze da ucita drajvere.probao sam sa 9.6, a sad i 9.7.ali ponavlja se opet.ima neko,neko resenje.hvala

proveri kabl koji ide od monitora do grfičke, možda je on negde u prekidu, ili nema dobar kontakt:wave:

Donesi ti to kod mene pa da vdimo :D

Nazad
Vrh Dno