pajam24
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.08.2006
- Poena
- 620
Imam jedan veliki (naizgled) problem sa Vistom, treba mi vasa pomoc hitno!:wall: Znaci instalirao sam vistu na drugu particiju dok sam na prvoj ostavio XP.. Zatim klasika instalirao drivere za zvuk i modem, zatim aktivirah vistu🙂 ,zatim postah administrator po uputstvima sa vista teme i sve je bilo suvise savrseno! Od programa sam instalirao Acrobat 7.08, operu, netlimiter i to je to.. Skinuh updatove neke za vistu sa neta nekih 40mb i to je ljudi sve najnormalnije radilo! Znaci skroz je sve lepo radilo, posle je bilo i restarta i sve ok! Meni komp se ne gasi kad spavam XP skida filmove i ostale stvari.. I tako ja danas pozelim nesto u vistu da odem, i pusti me unutra a ono sve bez pozadine i samo korpa na desktopu, ja se odsekao sta je, prijavi gresku ''user error''.. ZNACI PO****O SAM:wall: Odem ja u XP i gle cuda na vistinoj particiji Documents and Settings direktorijum prazan SKROZ! Vista je i dalje tu ne taknuta!
E sad ima li neko ideju zbog cega mi se ovo samo od sebe izbrisalo? Siguran sam da virusa nemam! Provereno! I ono sto mi je mnogo vaznije kako da povratim Documents and settings direktorijum a da ne skidam vistu? Ima li neki repair ili tako nesto? Molim vas pomagajte!
E sad ima li neko ideju zbog cega mi se ovo samo od sebe izbrisalo? Siguran sam da virusa nemam! Provereno! I ono sto mi je mnogo vaznije kako da povratim Documents and settings direktorijum a da ne skidam vistu? Ima li neki repair ili tako nesto? Molim vas pomagajte!