Zoza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2006
- Poena
- 425
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo B590
- Tablet
- Samsung
- Mobilni telefon
- Realme 7 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Od juče imam (za mene) veoma čudan problem sa XP-om SP3, 32 bita. Prilikom podizanja sistema sve normalno radi do izbora korisnika (podešeno za 2 usera). Bilo koji account da izaberem deševa se isto: dosta duže nego inače traje dok ne dodjem do desktopa, a kad najzad dodje nema ni jedne jedine ikone, samo wallpaper. Prvo sam mislio da su ikone prešle na radnu površinu TV-a (koristim dualviev), ali nema ih ni tamo. Na start dugme ne reaguje, jedino što radi je task manager (sa Ctrl+Alt+Del) i tu mi je čudno što ima samo 25 procesa umesto uobičajenih 33-34. Ovako je i u safe modu, bilo koju vrstu da odaberem i bilo koji account.
E sad, sreća u nesreći je što mi je juče stigao nov WD 6400AAKS, tako da sam na njega instalirao svež XP SP3, bez ikakvih problema mogu da pristupim starom Samsungu, bitne stvari sam prekopirao, ali voleo bih da mogu da osposobim stari Win samo dok počupam bitne mejlove i sačuvane lozinke i korisnička imena za sve i svašta.
Ako neko ima bilo kakvu ideju, svaka pomoć je dobro došla.
E sad, sreća u nesreći je što mi je juče stigao nov WD 6400AAKS, tako da sam na njega instalirao svež XP SP3, bez ikakvih problema mogu da pristupim starom Samsungu, bitne stvari sam prekopirao, ali voleo bih da mogu da osposobim stari Win samo dok počupam bitne mejlove i sačuvane lozinke i korisnička imena za sve i svašta.
Ako neko ima bilo kakvu ideju, svaka pomoć je dobro došla.