Kao prvo hvala svima :happy: koji su ponudili resenje,ali se posebno zahvaljujem Filu cheers na doturenoj verziji ffdshow20031128 jer mi je potpuno resio problem sa zvukom.Ja sam imao ffdshow u verziji 20020617,ali ocigledno nije bio ok za neke playere koje koristim.
Jos uvek nisam resio problem titla tj. ga imam samo na TV-u kada mi je na grafickoj namesten kao primarni i tada ga na monitoru nema ili je obratno kada je monitor primarni. Sve je bilo ok dok nisam morao da zbog drugih stvari reinstaliram windows tj do tada sam imao titl i na tv i na monitoru.Nemam pojma sta sam uradio pa sada ne mogu da ga imam na obe strane.Od kodeka imam instaliran "Nimo V5.0Build7 Full Codec Pack" i "Divx Pro 5.1.1". Vidim da mi ToxiC preporucuje "K-lite codec pack",ali mi na drugoj strani,koliko shvatam,File to ne preporucuje.Da li bi mozda taj "K-lite pack" resio problem da imam titl na obe strane?
Imam jos 2 pitanja:
Prvo za "Divx Pro 511".Da li u Settingsu treba da bude aktivirana stikla Overlay Extended Mode?
Drugo.Posto mi je sada TV primarni display i na njemu imam titl,zasto kada aktiviram film, na monitoru mi film odmah ode na full ekran,a na TV-u ne i onda mogu da baratam playerom samo preko TV-a.Pitam,da li postoji fora da mi i na monitoru pri pokretanju filma slika bude u mini formatu kao i na TV-u,pa kada je na TV-u stavim na full onda da se i na monitoru desi to isto?
Pozdrav svima