Šta je novo?

problem sa divx-om

• Začetnik teme Začetnik teme veske
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

veske

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
Pozdrav imam masinu sa maticnom plocom MSI KT4V, 256 mb rama, gfrafiku Leadtek a340t......e problem je sto mi ponekada kada pustim divx film ili vec nesto tako na ekranu plejer prikaze zelenu sliku i tako zatrokira i onda samo ctrl+alt+del pomze.Imate li ideju u cemu je problem, na grafici je cip nVIDIA FX5200 mislim da je jedna od osakacenih verzija, probao sam drajvere najnovije sa sajta proizvodjaca ali ne vredi.

Gledaj ja sam menjao kodeke, stavljao sam kobinaciju DIVX + XVID+AC3....ali opet isto, evo sada sam probao sa nekim codec pack+ XVID pa cu javiti

Ljudi sta vi imate od kodeka na masini, i dajte mi linkove za download pa da to probam(+dajte mi i kljuceve jer je i to mozda problem)

Poslednja izmena od urednika:
E to sam i ja instalirao i sada cu da vidim hoce li biti problema i sa tim.

Pozdrav

Probaj razne ffdshow, xvid, divx kombinacije. Ili nešto fali, ili je loša verzija. Mada ono... ffdshow možeš i zaobići slobodno.

Probaj K-Lite Codec Pack ima skoro svih kodeke 🙂 Ako nece ni to proveri driver i graf karticu

...na ekranu plejer prikaze zelenu sliku i tako zatrokira i onda samo ctrl+alt+del pomze...

Takav problem je samo pitanje kodeka i DirectX-a.
Znaci, poskidaj/deinstaliraj SVE od kodeka, plejera isl, instaliraj poslednji DX, (drajvere za plocu i grafiku), posle restart(ovanj)a instaliraj par kodeka ili jedan Pack, plejer po volji, i trebalo bi da funkcionise OK.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno