Šta je novo?

problem sa divX filmovima - please help

NixyJungle

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2002
Poena
620
Evo lep dan a ja se nerviram. Ajd sto mi je kompjuetr spor pa ne mogu da gledam filmove tj. Mogu neke I to jedva e sad sam jos nesto zeznuo pa se filmovi uopste ne pokrecu. Skoro sam instalirao par codeca I mozda su mi oni zeznuli rad. Pokrenem iz red lighta film I nista se ne desava. Pokrenem iz windows media player on blokira. Sta da radim I kako da resim problem. Hvala.

Probaj sa Crystal Playerom - crystalplayer.com - meni je savrsen (posto imam malo stariju masinu a program stvarno dobro upravlja resursima), pusta mi sve, bez smetnji...

Mislim da nije problem u programu vec sam zeznuo ili neki codec ili nesto slicno. Jednostavno uopste mi ne zavrti rezac kad pustim film, a do prekljuce je sve radilo normalno. Ne secam se koje sam izmeme vrsio pa sam zeznuo stvar. Ako neko ima bilo kakvu ideju, svaka pomoc mi je dobrodosla.

Ovo pali 100%. REINSTALIRAJ KOMP!!! 😀

Mislis samo windows da reinstaliram jer mi je vise muka od formatiranja diska. Radim format na dva meseca i uvek izgubim po ceo dan dok sve dovedem u predjasnje stanje.

Ne bih da zapocinjem novi thread za ovo. Zanima me samo gde u profilu mogu da ubacim svoj avatar posto ne mogu da nadjem opciju za to. Ima samo galery, ali je i tu sve prazno.

ne mozes da ubacis avatar, nemas 500 postova

Nazad
Vrh Dno