Šta je novo?

Problem sa Divx 5.0 pro

violinista

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
650
Daklem ovako, resih da unapredim svoj 4.12 divx na ovo "cudo" peticu. Instaliram ja to sve kako valja, registrujem 😀 i ... krenem sa Pctv-ja da grebujem, cisto da probam... kad ono... prvih pola sekunde normalna slika pa se posle pretvori u gomilu nepravilno rasporedjenih kvadratica (podseca me na slucaj kada digitalni sat. resiver na trenutak izgubi sliku, ko razume shvatice) i tako do kraja fajla.

Probao sam u Vdub-u da grebujem u nekom drugom formatu pa da rekompresujem u Divx5 i - opet nece???

Da li je neko imao slicnih problema i ako jeste, koje je resenje???

mislim da je "lose registrovano"

to je bio u pocetku problem sa lose generisanim serijskim brojem.... probaj da skines neki drugi key generator

Kad se već baviš kompresijom, što ne instaliraš 5.02 codec?

Nemam nista protiv, samo sam jedva nabavio i ovu "peticu" i to lose registrovanu a gde da nadjem 5.02 i jos registrovan?? Ako imate neki link bacite ga ovde.

Inace izgleda da su ga bas unapredili, barem po textovima na divx.com... ili je to samo marketing?

Pozdrav!

violinista je napisao(la):
Nemam nista protiv, samo sam jedva nabavio i ovu "peticu" i to lose registrovanu a gde da nadjem 5.02 i jos registrovan?? Ako imate neki link bacite ga ovde.

Inace izgleda da su ga bas unapredili, barem po textovima na divx.com... ili je to samo marketing?

Pozdrav!
pa imaš ga na divx.com-u čak postoji i besplatna verzija koja takođe dozvoljava kompresovanje

Nazad
Vrh Dno