Šta je novo?

Problem sa Display Properties

dejobar

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
319
Dodjem kod prijatelja i hvali mi u Display Properties ova kartica Desktop. Kako da je vratim?

Prilozi

• ScreenHunter_1.webp
    ScreenHunter_1.webp
    23.7 KB · Pregleda: 107
Startuj Group Policy Editor. Start > Run > gpedit.msc.

User Configuration > Administrative Templates > Control Panel > Display > Hide Desktop Tab > pa čekiraj "disabled".

Greska u kucanju.

Poslednja izmena:
@dejobar: Rešio si problem?

Here is the message that has just been posted:
Nisam.
Cak ni sa novim autopacherom nisam postigao nista. To mi se prvi put dogadja, mada sam na raznim racunarima (cak i na mojem) vise puta reinstalirao Windows i sve je bilo OK. Ovaj put nesto je krenulo kako ne treba.

Je l' jesi ili nisi ?😀

Swiper.....nepoteban post.
To je bio odgovor za drugu temu, pa je greskom napisan na ovu. Te tvoje tupe upadice nisu bas potrebne. Ako si toliko postova napisao na ovaj nacin, onda je svaki dalji razgovor sa tobom besmislen.
Jos jednom hvala na odgovoru Ronnie Coleman.

Nema problema, dejobar.

Swiper.....nepoteban post.
To je bio odgovor za drugu temu, pa je greskom napisan na ovu. Te tvoje tupe upadice nisu bas potrebne. Ako si toliko postova napisao na ovaj nacin, onda je svaki dalji razgovor sa tobom besmislen.
Jos jednom hvala na odgovoru Ronnie Coleman.

To je bila sala a ne "tupa" upadica! Tvoj odgovor mi je stigao na mail i hteo sam da ti odgovorim i tek onda vidim da si resio problem [a prethodno si instalirao nov Windows i Autopacher bla bla bla..] i zato sam ovo napisao..

Btw, ako cemo da se prepucavamo, ja ne vidim da si skoro, tj danas u to vreme, ni na jednu temu dao slichan odgovor :d

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno