Šta je novo?

Problem sa diskonektovanjem i blokiranje kompa

Ivan_tm

Slavan
Učlanjen(a)
19.05.2004
Poena
319
Ovako... Kod drugarice na komu se pojavljuje neki problem, a ja nisam siguran kako da joj pomognem oko toga. Naime, često joj se desi (ne uvek), da kada hoće da se diskonektuje, tj. kada klikne na ikonicu u systray, ona jednostavno zablokira, i sve ostalo u winu radi OK, osim toga (retko se desi da se i ostatak wina blokira). Tada je jedini način da se diskonektuje restart. Takodje, ponekada se desi, da se nakon nakon tog blokiranja, kada se odabere gašenje kompa, komp gasi po sat vremena, i onda opet mora restart na dugme. Napominjem, da se ovo dešavalo nezavisno do provajdera. Ima li neko ideju u čemu je problem?

Isti taj problem imam i ja, sada se kao nesto smirio, ali pokusavao sam sve zivo, iskjucivanje servisa, skeniranje virusa i spyware-a... jednostavno nikako nisam uspeo da ga se resim

Mozda novi drajveri za modem?
Imao sam slicnu situaciju kada se racunarar s vremena na vreme resetovao dok je bio konektovan na net. Novi drajveri su resili problem.
Btw, probaj da stavis druge drajvere za plocu, mozda i to pomogne.

:wave:

I meni se u zadnjih par nedelja pojavio isti problem, i to odjednom, a prethodno je sve bilo OK. Inace, ovaj modem koristim od juna, i evo tek se sada ovo desilo, ali ne znam sta je u pitanju. Dakle, samo da napomenem, da kad se odradi disconnect, on se diskonektuje, ali ostane ikonica u tray-u i ne moze se konektovati dok se ne makne, a telefonska linija je slobodna.

Moguce da se nesto ne mirisu driveri od ploce i modema, ali mi je muka da trazim nove.

Imam i ja isti problem.Kod mene se to desava periodicno.Nekad radi sve ok a nekad se Win zablokira i jedino sto mogu je da ga restartujem.Mogu da otvorim samo My Computer,nista drugo nece da se startuje cak ni Task Menager.
Poz!

Nazad
Vrh Dno