Šta je novo?

Problem sa directx-om

Goyakla

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2005
Poena
705
Dakle, problem je u sljedećem. Desilo mi se sa nekoliko igara koje sam pokušao da pokrenem.
Ne mogu da pokrenem igru jer mi traži da instaliram directx 9.0c koji sam naravno pokušavao da instaliram X puta i ne vredi. Kad idem na start menu>run> dxdiag kaže mi da imam directx 9.0b. Imam instaliran SP2.
Šta da radim, pomagajte ako možete

Poslednji put kad se meni tako nesto dogodilo, bilo je zbog pobrkanih IRQ-a na ploci..TV kartica se poklala sa dial-up modemom i grafickom, pa sam je premestio u drugi PCI, i sve je proradilo kako treba.
Probaj i ti, povadi sve sto eventualno imas po PCI slotovima, pa probaj onda.Proveri i kako ti win vidi graficku, da li je u device mangeru uredno popisana.Takodje, probaj sa novim drajverom za grafu.
To je to za pocetak...valjda pomogne.

Ma svi PCI slotovi su mi prazni, grafička je PCIE. U device manageru mi prikazuje da IRQ-i nisu u konfliktu. Našao sam na netu da se još neko žalio na istu stvar i nije našao rješenje.

Izgleda da imaš poslednju betu SP2, koja je došla sa 9.0b.

Izgleda da imaš poslednju betu SP2, koja je došla sa 9.0b.

Jeste, to je u pitanju. Skinuo sam SP2 i onda je mogao 9.0c da se instalira. Sad radi sve kako treba, ali nemam SP2. Odakle da skinem SP2 sa 9.0c?
Inače, hvala na pomoći :wave:

Nazad
Vrh Dno