Šta je novo?

problem sa Digital Vibrance

hm... koji operativni sistem, koja verzija drajvera, jel pamti ista taj kontrol panel od podesavanja ili samo ne pamti digital vibrance ... podaj vise informacija nam

hm... koji operativni sistem, koja verzija drajvera, jel pamti ista taj kontrol panel od podesavanja ili samo ne pamti digital vibrance ... podaj vise informacija nam

WindowsXP-x64, drajveri sa Gurua 177.98. Nemam nikakva podesavanja u kontrol panelu, znaci instalacija drajvera i to je to. Nista nisam cackao. Pokusao sam da iz /msconfig/startup/ izbrisem sve vezano za nvidiu, ali ne vredi.
Eventualno da skinem zvanicne drajvere, pa da probam
---

Poslednja izmena:
hm... verovatno je neko zeznuo nesto na guru-u 🙂 skini nv drajvere tj sa nv sajta

Nije do implementacije opengl-a, ona je skroz ok... ako je ta maya 32bitna onda je to problem ako je 64 bitna onda je problem na relaciji 64-bita vs 32 bita

Nije do implementacije opengl-a, ona je skroz ok... ako je ta maya 32bitna onda je to problem ako je 64 bitna onda je problem na relaciji 64-bita vs 32 bita

Sad si me zbunio....XP x64bit, Maya 64bit......sa tom kombinacijom mi pravi probleme. Recimo kad otvorim neki prozor (u Mayi) ne mogu u isto vreme da, recimo, rotiram objekat koji sam modelovao, nego moram da zatvorim doticni prozor....ili pri prelasku iz perspektive u Fron panel, ekran se zacrni i tek posle par sekundi krene sve kako treba. Na "obicnom " XP-u sve fantasticno klizi....Probao sam par drajvera i svi imaju isti problem....

Probaj da ukljucis mayu u direct3d. Meni je openGL radio isto i na 32 i na 64 bita... dok ga nije oduvao directX mod 😀

Nazad
Vrh Dno