Šta je novo?

Problem sa Daljnicem za MIRO PCTV

• Začetnik teme Začetnik teme olfrud
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
Drugar me je zamolio da postujem jedan cudan problem koji ima sa daljincem od MiroPCTV-a.
Daljinski mu je totalno neupotrebljiv. Kada stavi na TEST, zelene diodice svo vreme trepcu iako on ne stiska
dugmice na upravljacu. Pokusavao je reinstalaciju (vise) Windowsa, razne softvere, ali nista ne radi.
doneli smo njegov senzor i daljinski kod mene, i sve je radilo OK.
Da li je mozda neko imao slican problem, pa da zna u cemu je fora?

Diodicu nemojte da drzite u ruci dok isprobavate jer je veoma osetljiva i hvata elektromagnetne talase sa tela. Takodje nemojte da je lepite blizu prekidaca i provodnika za struju (isti problem) ili blizu nekog drugog uredjaja koji mnogo zraci. I ja sam se bio istripovao, ali sam na kraju provalio u cemu je problem kada sam probao da je zalepim blizu prekidaca. Sad mi je zalepljena na monitoru i nema nikakvih problema...

Ma nisi me razumeo. Ono sto si ti napisao je senzor, a diodica je ono "kvazi diodica" pri testiranjui... Unutar programa. I da inace senzor mora biti fixiran.

Ma razumeo sam te, greskom sam napisao diodica umesto senzora ali sam mislio na njega. I senzor je pretpostavljam neka vrsta diode, ali to je vec druga prica. Dakle da ne bude zabune, senzor je ono sa kablicem i za njega vazi sve ono sto sam napisao u prethodnom postu... 🙂

Da li ste probali da "pravilno" podesite opciju u BIOS-u za COM port na koji je prikljucen prijemnik???

"pravilno" - probajte kombinacije!

PozdraV!

Nazad
Vrh Dno