Šta je novo?

Problem sa CT konfiguracijom

@AlekssBGD da MAPS moze da se uzme kod nas ali ....... to mogu da rade samo firme koje su prodavci Mikrosoftovih progmara (partneri) niko drugi tako da ako si uzeo to za neku firmu ..... hm necu da komentarisem. U svakom slucaju .... ako im dodje inspekcija .... nece ni razumeti sta je to :)

Poslednja izmena:
@AlekssBGD da MAPS moze da se uzme kod nas ali ....... to mogu da rade samo firme koje su prodavci Mikrosoftovih progmara (partneri) niko drugi tako da ako si uzeo to za neku firmu ..... hm necu da komentarisem. U svakom slucaju .... ako im dodje inspekcija .... nece ni razumeti sta je to :)

hehehe, rekoh - UZEO sam ne jednom, nego tri godine za redom, i to ne za neku firmu, nego za svoju firmu!!!

I nisam to radio samo ja, redili su i mnogo drugi, znam makar 5 firmi koje su to radile.

Ništa tu nije neregularno, pozovi Microsoft office lokalni i pitaj.

Poz.

Poslednja izmena:
hehehe, rekoh - UZEO sam ne jednom, nego tri godine za redom, i to ne za neku firmu, nego za svoju firmu!!!

I nisam to radio samo ja, redili su i mnogo drugi, znam makar 5 firmi koje su to radile.

Ništa tu nije neregularno, pozovi Microsoft office lokalni i pitaj.

Poz.

"Ovaj paket je namenjen isključivo IT kompanijama koje prodaju Microsoft rešenja..." Šta ovde nije jasno?
Kako može to da bude generalna preporuka bilo kom kupcu, nije mi jasno?

procitajte do kraja, jos sam vam dao link
MAPS je napisao(la):
Microsoft Action Pack Subscription je namenjen isključivo preduzećima iz IT oblasti koje prodaju Microsoft proizvode ili rešenja zasnovana na Microsoftovim proizvodima i tehnologijama. Ovaj vid pretplate je zamišljen tako vam obezbedi neophodne i ažurne marketinške, prodajne i tehničke alate i resurse ali isto tako i osnovne Microsoft programske proizvode i pakete zajedno sa potrebnim licencama čime znatno umanjujete troškove svog poslovanja.

procitajte do kraja, jos sam vam dao link

;-) nije tebi bilo nemenjeno pitanje momsab
Bilo je komentara, ranije u thread-u, kojima je ovaka vid licenciranja predložen kao najisplativiji, što realno i jeste ali nemože svako da ga koristi.

Neverovatni ste ljudi - od problema sa drajverima za VGA došlo se do rasprave o MAPSu ;)

BTW, Chex koji je i započeo tred nije naveo da li je uopšte probao program koji mu je bio predložen u drugom postu Unknown Device Identifier ?

Ovaj program je bar meni pomogao u 99% slučajeva i zaista nije bilo potrebe da se kućištu otvara stranica...

Takođe ne košta ništa da proba a može ga lako skinuti sa ove adrese: http://www.zhangduo.com/udi.html

(Mada mi se nešto čini da je čovek ipak u međuvremenu rešio problem pa se više ne javlja...)

Sto se tice MAPS-a nisam rekao da je nelegalno ali to moze da ima samo MS-ov partner tj prodavas MS proizvoda, sto znaci da Alex prodaje kompjutere, a firme koje se nebave prodajom MS softvera nebi trebalo da mogu da kupe to tek tako, mada ovo je Srbija i sve je moguce.
I nemorate da mi objasnjavate MAPS firma sa kojom sam saradjivao je to uzela prve godine kad je moglo.

A dobro procitajte sledece sa te strane

"Microsoft Action Pack Subscription je namenjen isključivo preduzećima iz IT oblasti koje prodaju Microsoft proizvode ili rešenja zasnovana na Microsoftovim proizvodima i tehnologijama. Ovaj vid pretplate je zamišljen tako vam obezbedi neophodne i ažurne marketinške, prodajne i tehničke alate i resurse ali isto tako i osnovne Microsoft programske proizvode i pakete zajedno sa potrebnim licencama čime znatno umanjujete troškove svog poslovanja."

Znaci to nemoze da kupi bilo koja firma nego ona iz objasnjenja, malo podrobnije citajte moje komentare pa cete videti sta sam hteo da kazem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno