Šta je novo?

Problem sa CS botovima

• Začetnik teme Začetnik teme bansek
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hmm a zasto ides u OpenGL? Ostani u Direct3D modu i uzivaj...

Mnogo slabije izgleda u D3D-u nego u OpenGL-u. Tekstura neba je uzasna, a i nije zalepljena na sferu nego na kocku !!??!! I u samoj igri ima raznih grafickih anomalija pod D3D-om.

P.S. Odakle se mogu skinuti dobri botovi za CS (ja sam sinoc skinuo Realbot 3), mape i 1.5 patch?

kakv real bote pod bot rulaja!!

bansek je napisao(la):
Mnogo slabije izgleda u D3D-u nego u OpenGL-u. Tekstura neba je uzasna, a i nije zalepljena na sferu nego na kocku !!??!! I u samoj igri ima raznih grafickih anomalija pod D3D-om.

P.S. Odakle se mogu skinuti dobri botovi za CS (ja sam sinoc skinuo Realbot 3), mape i 1.5 patch?

Stvarno ne znam sta je tebi/tvom kompu ali meni je d3d lepsi neko opengl (imam geforce 2mx, geforce 4 mx440 i intel740)...

bansek je napisao(la):
Imam T'bird 1.33Mhz, GForce 2 MX 400. Instalirao sam CS. Kada ukljucim botove oni se ponasaju normalno kada je igra u Software ili Direct3D video modu. Ali kada prebacim video mod u OpenGL, botovi samo "skakucu" na startnim pozicijama ?!!!???

Instaliraj neke druge bot-ove, po meni najbolji je podbot, real bot 3 bi bio apsolutno savrsen samo da ne koci i ne laguje onoliko(lose je optimizovan)!

Nazad
Vrh Dno