Ne znam u cemu je problem ali ako je u pitanju pogresna verzija idi na ovaj dl: ftp://ftp.drenik.net/netgames/half-life/ .Sime je napisao(la):Skinuo sam 1.4full i Hl1.1.0.9full, instalirao HL (igru), pa HL 1.1.0.9 full, i nakon toga treba cs1.4full koji nece da se instalira.
Prijavljuje da imam pogresnu verziju cs14 patch-a. Ovo je engleska verzija a meni treba CS...
Sime je napisao(la):Skinuo sam 1.4full i Hl1.1.0.9full, instalirao HL (igru), pa HL 1.1.0.9 full, i nakon toga treba cs1.4full koji nece da se instalira.
Prijavljuje da imam pogresnu verziju cs14 patch-a. Ovo je engleska verzija a meni treba CS...
Stanke[RUR] je napisao(la):ovaj ne bi da se pravim pametan ali ti HL NE TREBA kad je verzija FULL nije FULL za DZ!!!!!! znaci samo instaliraj prvo 1.4 pa onda patchuj i gotovo!
police je napisao(la):Ne znam u cemu je problem ali ako je u pitanju pogresna verzija idi na ovaj dl: ftp://ftp.drenik.net/netgames/half-life/ .
Imas sve sto ti je potrebno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari