Šta je novo?

Problem sa CS 1.4

• Začetnik teme Začetnik teme Sime
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sime

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Skinuo sam 1.4full i Hl1.1.0.9full, instalirao HL (igru), pa HL 1.1.0.9 full, i nakon toga treba cs1.4full koji nece da se instalira.
Prijavljuje da imam pogresnu verziju cs14 patch-a. Ovo je engleska verzija a meni treba CS...

Sime je napisao(la):
Skinuo sam 1.4full i Hl1.1.0.9full, instalirao HL (igru), pa HL 1.1.0.9 full, i nakon toga treba cs1.4full koji nece da se instalira.
Prijavljuje da imam pogresnu verziju cs14 patch-a. Ovo je engleska verzija a meni treba CS...
Ne znam u cemu je problem ali ako je u pitanju pogresna verzija idi na ovaj dl: ftp://ftp.drenik.net/netgames/half-life/ .
Imas sve sto ti je potrebno.

Sime je napisao(la):

ovaj ne bi da se pravim pametan ali ti HL NE TREBA kad je verzija FULL nije FULL za DZ!!!!!! znaci samo instaliraj prvo 1.4 pa onda patchuj i gotovo!

Najverovatnije imas CS 1.4 patch za retail verziju, a ne za mod verziju.

Re: Re: Problem sa CS 1.4

Stanke[RUR] je napisao(la):
ovaj ne bi da se pravim pametan ali ti HL NE TREBA kad je verzija FULL nije FULL za DZ!!!!!! znaci samo instaliraj prvo 1.4 pa onda patchuj i gotovo!

Mislim da se varas (sad se ja pravim pametan 🙂 ) jer FULL je FULL jer ti ne treba CS 1.3, HL je i dalje potreban...
Ono FULL se, dakle, odnosi na CS (ima i upgrade sa 1.3), a ne na HL.
Jel se varam?

treba da skines HL 1.1.09 i CS1.4, onda prvo postavis HL patch na verziju 1109 pa onda CS pach na verziju 1.3

Nazad
Vrh Dno