Šta je novo?

problem sa Creative Sound Blaster Audigy 2

jojo

Slavan
Učlanjen(a)
11.06.2005
Poena
301
Pre neki dan sam reinstalirao xp(sa sp2) i pocne modem da me *****ava(resetuje su komp kad treba da se uspostavi veza).Iscupam mosem da ga odnesem kod ortaka i proverim i kad sam sledeci put upalio komp nije htero ni bios da se podigne.Ortak mi kaze da su se ubagovali pci portovi i da sve povadim.Kad sam sve povadio sistem se digne normalno ali kad vratim karticu on opet blokira.Odneo sam karticu kod ortaka i kod njega se podigne sistem ali se kartica ne vidi.Jel kartica lipsala ili sta?

jojo je napisao(la):
Pre neki dan sam reinstalirao xp(sa sp2) i pocne modem da me *****ava(resetuje su komp kad treba da se uspostavi veza).Iscupam mosem da ga odnesem kod ortaka i proverim i kad sam sledeci put upalio komp nije htero ni bios da se podigne.Ortak mi kaze da su se ubagovali pci portovi i da sve povadim.Kad sam sve povadio sistem se digne normalno ali kad vratim karticu on opet blokira.Odneo sam karticu kod ortaka i kod njega se podigne sistem ali se kartica ne vidi.Jel kartica lipsala ili sta?

Pod 1, prošetaj karticu po PCI slotovima.

Ako ne pomogne, mrka kapa.

E brate i ja imam slican problem sa Live 24-bit koji ne mogu nikako da resim. Kada se konektujem i slusam muziku ili kada sam vec konektovan i starujem muziku posle nekoliko sekundi komp se restartuje!!! Probao sam razna ****** sa drajverima i nisam uspeo. Takodje sam probao da zongliram sa karticama i pci slotovima ali nema uspeha! Nerazumem? Problem je nestao kada sam izvadio zvucnu i i vratio se na provereno resenje-integrisana zvucna! Totalno glupo, stvarno ne znam sta se ne slaze kog Creative-a 24bit? Maticna je NF7-S2 i ima najnoviji bios.
Ako neko mozda zna u cemu je problem neka kaze. Pozdrav i hvala unapred!

Vrh Dno