Simke OOO DA
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2006
- Poena
- 301
Imam asusov ati radeon 9600xt i problem mi pravi njegov aktivni cooler koji bih najradije bacio u reku a reku zavitlao u svemir samo da ga moje ochi vishe ne vide i ushi ne chuju....dakle probi glavu.
On je posadjen na sredini pozamasnog asusovog pasivnog hladjenja i primetio sam da je ventilator pod uglom i dosta labav, tako da kad se pokrene krece da vibrira i proizvodi zvuke kao da je iz pakla. Posto je kartica josh uvek pod garancijom raspitao sam se kod servisera da li nesto moze da se uchini ali na nesrecu ne moze jer je ona "tehnichki ispravna".
Ako neko ima ideju ili josh bolje iskustva kako da to popravim cenio bih da to podeli....spreman sam sve da probam.
Takodje sam nacuo da postoje neki masivni pasivni
d rimuje se) cooleri koji bi mogli da rese ceo problem ali ne znam ni kako se zovu i kako izgledaju ni gde da ih nadjem....HELP:zgran:
On je posadjen na sredini pozamasnog asusovog pasivnog hladjenja i primetio sam da je ventilator pod uglom i dosta labav, tako da kad se pokrene krece da vibrira i proizvodi zvuke kao da je iz pakla. Posto je kartica josh uvek pod garancijom raspitao sam se kod servisera da li nesto moze da se uchini ali na nesrecu ne moze jer je ona "tehnichki ispravna".
Ako neko ima ideju ili josh bolje iskustva kako da to popravim cenio bih da to podeli....spreman sam sve da probam.
Takodje sam nacuo da postoje neki masivni pasivni