Šta je novo?

Problem sa CM 2001/2002

Black RIder

Čuven
Učlanjen(a)
28.06.2002
Poena
619
Poceo sam ponovo da ga igram i posle jedne sezone iz cista mira kada kliknem continue izbaci u Windows. Probao sam i na drugoj masini da vidim da nije do mog racunara i opet isto. Jel se desavalo ovo nekome? Drugi stari save mi radi OK.

Pozdrav,
Ratko

Ajde menageri, mora da je imao neko slican problem.

Meni je posle tri sezone osvajanja primere sa Sociedadom prs'o save game. A imao sam cak i sezonu bez poraza. Znaci desava se.....

Od sada uvek dva save-a. Ranije sam to praktikovao, ali sada sam rekao kao nece valjda :( Sad me mrzi da ponovo pocnem posto sam igrao mnogo dobro. Jel ima neki nacin da se save sredi? Radi sve dok ne kliknem kobno continue :!:

Nece cak ni da ga ucita. Zabode na pola ucitavanja. Nema sanse da pocnem ponovo da ga igram, a cetvorka mi jednostavno nema taj smek.

Meni je isto bolja trojka. Ko sto ti kazes, cetvorka mi nema neki smek i da dodam zaraznost. Pomoccccccc!

Ma jednostavno je nerealna. Mislim u roku od 2 nedelje 4 kljucna igraca popiju povrede sa pauzom od pola godine (broken leg i slicno). A u zivotu se nisu povredili. Ne znam da li su to resili sa nekim pacetom.

Santa je napisao(la):
Ma jednostavno je nerealna. Mislim u roku od 2 nedelje 4 kljucna igraca popiju povrede sa pauzom od pola godine (broken leg i slicno). A u zivotu se nisu povredili. Ne znam da li su to resili sa nekim pacetom.

Meni se nije nista slicno desavalo. Doduse, uvek igram italijansku ligu, pa je mozda drugacije uradjena. Samo ne mogu da verujem da se samo ja i ti dopisujemo. Nemoguce da niko nije imao slican problem i da ne moze da se resi.

Santa je napisao(la):

Meni se nije nista slicno desavalo. Doduse, uvek igram italijansku ligu, pa je mozda drugacije uradjena. Samo ne mogu da verujem da se samo ja i ti dopisujemo. Nemoguce da niko nije imao slican problem i da ne moze da se resi.

Nazad
Vrh Dno