Šta je novo?

problem sa Club3d 7600GS !?!?

emaniac

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2005
Poena
379
uzeo sam Club3d 7600GS pre nedelju dana, nova novcata, 24 meseca garancije, aktivno hladjenje, saqmsung mem chipovi...
od prvog dana imam ovaj problem. nadao sam se da je do drajvera, ali posto sam do sad izmenjao 3-4 verzije...
sveza instalacija windows-a, svi ostali drv po PS-u
sa svakom verzijom, problem se ispoljava identicno.
naime, u oblivionu, posle recimo, 20-ak minuta pocinju da se pojavljuju artifakti u obliku linija koje izlaze iz raznih objekata i zavrsavaju se tamo negde, daleko, daleko...
karticu nisam OC, probao sam i dodatnim ventilatorom da je hladim, misleci da se pregreva. riva-tuner kaze da gpu temp ne prelazi 57-58 C u toku igre.

da li neko zna sta se desava ? da je menjam ili sta ?
please, HELP !

Reklamiraj ti to, nemoj da se nervirash bez potrebe

Neverovatno, ista kartica isti problem.
Tj na intel ploci i d805 radila je kao sat sa par revizija drajvera
Na nf4 i sempronu isti problem ali SAMO u d3d igrama. U open GL je radilo kao zmaj.
Cak i u oblivionu nije se toliko javljalo kao recimo u hl2.
hteo sam da je reklamiram, ali iskreno, znam da reklamacija ne bi bila uvazena.
Problem sam resio 81.95 drajverima.

emaniac je napisao(la):
uzeo sam Club3d 7600GS pre nedelju dana, nova novcata, 24 meseca garancije, aktivno hladjenje, saqmsung mem chipovi...
od prvog dana imam ovaj problem. nadao sam se da je do drajvera, ali posto sam do sad izmenjao 3-4 verzije...
sveza instalacija windows-a, svi ostali drv po PS-u
sa svakom verzijom, problem se ispoljava identicno.
naime, u oblivionu, posle recimo, 20-ak minuta pocinju da se pojavljuju artifakti u obliku linija koje izlaze iz raznih objekata i zavrsavaju se tamo negde, daleko, daleko...
karticu nisam OC, probao sam i dodatnim ventilatorom da je hladim, misleci da se pregreva. riva-tuner kaze da gpu temp ne prelazi 57-58 C u toku igre.

da li neko zna sta se desava ? da je menjam ili sta ?
please, HELP !

Velika verovatnoca da je kartica neispravna. Ja sam kupio MSI 7600GS i riknula je posle nedelju dana tj. racunar se stalno zapucavao i resetovao. Odmah sam reklamirao karticu i dobio istu takvu koja sada ne pravi nikakve probleme. Obavezno reklamiraj tu karticu.

Poslednja izmena:
Ma cim ne radi nesto kako treba obavezno reklamirajte! Slusajte Falcona, on je 6 puta reklamirao bike i nije ga mrzelo :d Sad mu radi ko 3maj.
Sto da se cimate kad ste dali fine pare za to. Neka drugi razmislja

evo, malopre dodjoh sa drugom, zamenjenom, pa cu veceras da proverim...
inace, igore, zamenise mi ljudi bez reci, jos su hteli da me isteraju napolje sto sam insistirao da pogledaju screenshot-ove !
ali, mislim da sam uzeo poslednju sa police, pa ako i ti budes isao da zamenis, proveri da li imaju da ti daju novu...
javljam sta je bilo...

to je to !
ova radi normalno.
cak sam je i OC, onako, mesarski, odprilike...ugrubo ide do 490 i ne prelazi 61C
mem nisam oc.
btw, moze li neko da postuje neke 3dmark rezove, da imam referencu ?

ile je napisao(la):
evo mojih makova sa 7600gs xfx.

3d mark 03 4796

3d mark 05 10990

lol malo si ti to permutovao cini mi se 😉

To mu je samo pusta zelja, i ovo mu je drugi put da postuje sa istom greskom.

Poslednja izmena:
sikili je napisao(la):
To mu je samo pusta zelja, i ovo mu je drugi put da postuje sa istom greskom.
pao je copy- paste, pa se i greska provukla ponovo. inace markovi su bas ti samo permutovani.😉 .

Ja ne mogu da verujem .. Imam istu karticu i isti problem, naime poceli su da mi se pojavljuju artifakti u F.E.A.R.-u nakon 15 minuta igranja na default u (linije, zelene kockice i slicno). Bas sam hteo da postujem istu temu i reko da lupim search kad ono. Club 3d 7600gs agp 24 meseci garancije. Imam je tek nedelju i evo poceli problemi. Znaci vec je zrela za garanciju? Stvarno ne mogu da verujem

Ja ne mogu da verujem .. Imam istu karticu i isti problem, naime poceli su da mi se pojavljuju artifakti u F.E.A.R.-u nakon 15 minuta igranja na default u (linije, zelene kockice i slicno). Bas sam hteo da postujem istu temu i reko da lupim search kad ono. Club 3d 7600gs agp 24 meseci garancije. Imam je tek nedelju i evo poceli problemi. Znaci vec je zrela za garanciju? Stvarno ne mogu da verujem

SHIT HAPPENS... :wave:

Nosi to odma' na reklamaciju.

Nazad
Vrh Dno